Neler Yeni

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Pipboy

80+
Yaklaşık 8 tane mailden denedik 2 tane mekanik çıktı :D bu arada farklı internetlere bağlanarak farklı maillerle sınırsız yapabılırsınız ben vpn ile yaptım :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yaklaşık 8 tane mailden denedik 2 tane mekanik çıktı :D bu arada farklı internetlere bağlanarak farklı maillerle sınırsız yapabılırsınız ben vpn ile yaptım :D
Bana da çıktı da kimse 400-500 liralık klavyeyi bedava vermez mantığındayım.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
vpn den alınca vermiyorlar boşuna vaktinizi harcamışsınız :sleep:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hata oldu diyip göndermezler büyük ihtimal zaten.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
kazandıktan sonra hesap açmak sayılır mı

SwaGG22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Fuat
Hem 5-10 tane alıyorsunuz hem de niye yollamadilar diye ağıt yakiyorsunuz. Arkadaşlar biraz düşünme kabiliyetiniz olsun tabii ki yollamazlar insan gibi 1'er tane alsanız yollarlar ama şeyini çıkarıyorsunuz işin.

rookie27

80+ Gold
Hem 5-10 tane alıyorsunuz hem de niye yollamadilar diye ağıt yakiyorsunuz. Arkadaşlar biraz düşünme kabiliyetiniz olsun tabii ki yollamazlar insan gibi 1'er tane alsanız yollarlar ama şeyini çıkarıyorsunuz işin.
Hocam bana 1 tanede yeter.Ama yollamazlar bence.

Bana da çıktı da kimse 400-500 liralık klavyeyi bedava vermez mantığındayım.
+1

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
bu yazıyı yeni gördüm uygulamayı telefona indirdim ve çarkı çevirdim, bakalım aslı varmı mesajda attım WP den, ilk denememde bu geldi :)

1624799211660.png

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu yazıyı yeni gördüm uygulamayı telefona indirdim ve çarkı çevirdim, bakalım aslı varmı mesajda attım WP den, ilk denememde bu geldi :)

Alıntıyı görüntüle
Doğrulama kodunu nasıl aldınız hocam biz fake maille yaptık diye büyük ihtimalle kabul etmeyecekler ama normal mail adresiyle yapıncada doğrulama kodunu alamıyoruz

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Doğrulama kodunu nasıl aldınız hocam biz fake maille yaptık diye büyük ihtimalle kabul etmeyecekler ama normal mail adresiyle yapıncada doğrulama kodunu alamıyoruz
Gmail ile kayıt oldum anında doğrulama maili geldi o şekilde giriş yaptım.

Şimdide hediye kazandınız diye mail geldi, bakalım neler olacak, gönderecekler mi!

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gmail ile kayıt oldum anında doğrulama maili geldi o şekilde giriş yaptım.

Şimdide hediye kazandınız diye mail geldi, bakalım neler olacak, gönderecekler mi!
Sanmıyorum ama denemekte fayda var

Top Bottom