Neler Yeni

Bedava Kargolar da Yalan oldu !

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Sabah sabah keyfinizi kaçırayım , artık faturalarda kargo ücreti beyan edilmezse 3 euro baz alınarak işlem görecekmiş , yani garanti olması açısından 26-27 euroluk alışveriş yapmanız gerek.
Valla bunlar ümüğümüze kadar sıkmaya yemin etmişler , koskoca devletin uğraştığı şeye bak , baktıkça gülüyorum :kekw:

Tek sebebi e- neyse.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
yunusemre
Sabah sabah keyfinizi kaçırayım , artık faturalarda kargo ücreti beyan edilmezse 3 euro baz alınarak işlem görecekmiş , yani garanti olması açısından 26-27 euroluk alışveriş yapmanız gerek.
Valla bunlar ümüğümüze kadar sıkmaya yemin etmişler , koskoca devletin uğraştığı şeye bak , baktıkça gülüyorum :kekw:

hala a** li olan varmıdır acaba su forumda?

Thadox

80+ Bronze
Reis yurt dışı alışverişi yasakla da sen de rahatla biz de. Hani böyle şey geçer gibi yapma daha boşuna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala a** li olan varmıdır acaba su forumda?
bahsettiğin türde insanların forum kullanma kabiliyetine sahip olma ihtimalleri son derece düşük

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
yunusemre
Reis yurt dışı alışverişi yasakla da sen de rahatla biz de. Hani böyle şey geçer gibi yapma daha boşuna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğin türde insanların forum kullanma kabiliyetine sahip olma ihtimalleri son derece düşük
bende oyle dusunuyorum cok haklı bır yorum

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
Can BOZKURT

türkiye yüz yılı yegenim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,752
Üyeler
163,544
Son üye
1kompozisyon
Top Bottom