❌İndirim Bitti! 🔥 Bedava McDonald's Hamburger 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Boykot herkesin kendi karari biri boykot ediyor diye diger bir kisi de boykot etmek zorunda degil anlamadigim sey size neden boykot etmiyorsunuz diye uygunsuz davranislarda bulundular ve hakaret ettiler acaba? Ironik bir olay, kampanya icin sagolun hocam bu arada aksamustu disari cikicaktim guzel gider.
Yani bende tam anlamış değilim kalitesini beğenmezsin tercih etmezsin okey saygı duyarım illa yeme zorunluluğun yok ama ben boykot ediyorum sende ediceksin bebek katili gibi söylemler olunca gülüp geçiyorum çok umrumda değil, afiyet olsun hocam <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün de doyduk çok şükür
Afiyetler olsunn

Bedava bile olsa almam …
Saygı duyarım.

Yani bende tam anlamış değilim kalitesini beğenmezsin tercih etmezsin okey saygı duyarım illa yeme zorunluluğun yok ama ben boykot ediyorum sende ediceksin bebek katili gibi söylemler olunca gülüp geçiyorum çok umrumda değil, afiyet olsun hocam <3

Afiyetler olsunn

Saygı duyarım.
Yani hocam siz boykot etmiyorsunuz ya da baskalari boykot etmiyor diye, boykot eden bir kisinin boykot etmeyenleri kiskirtmasi ve boykot etmeye zorlamasi sacma ve asagilik bir durum. Yazik yani...

Birbirinizi kışkırtıp sonra dava açıcam gibi triplere girmeniz garip
Valla arkadaşın fantezisi öyleymiş. Git abini falan da çagır dedim. Kendini savunamiyor sanirim şikayet edecem de edecem yazip duruyor. E git et o zmn dedim hala edecem edecem
Hocam bunun Müslümanlıkla vesayre bir ilgisi yok, şu kafadan çıkmanız lazım. McDonald's Türkiye, katarlılara ait ve Filistine bağış yaptığınızda biliyorsunuzdur. Boykot edeceksen önce evinde ki bütün mal varlığını çöpe atman gerek çünkü kullandığın her şeyde Yahudilerin payı büyük.
Kime ait oldugu önemli degil. Alışveriş yapilmassa kapanır. İsim hakkı bedava degil her ay ordan merkeze para akıyor

ulan karaktersiz haysiyetsiz köpekler küçük çocuklara bile laf ettiniz özelden numara verdim arayamazdınız erkekler sizi edenlere lafım onu banlamayan forum yöneticilerine lafım sizinde olmayan onurunuzu
Yeni hesap açıp niye bu kadar uğraştın :d bunu da şikayet ediyorum, dilerseniz gönüllü gidebilirsiniz savaşa.

Çocuk burger var mı diyen arkadaş da banlanmış desteklemeye bilirsin de etik olmamış biraz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,889
Üyeler
190,821
Son üye
lightofgod35