Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Bedava McDonald's Hamburger 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
hocam bu boykotçu takılan hesapların sahte olduğunu düşünüyorum yada bir grupta takılıyolar buraya bilerek gelip her ürünün altına ortalığı karıştırırcasına cümleler kurup insanları tahrik ediyolar. 2 tanesini ben ayıkladım peşini bırakmayacağım çorap söküğü gibi kimin kiminle bağlantısı olduğunu çözecek yargı. 2 defa hakarete uğradım dün bak yukarda köpek diye hakaret etmiş mesela ben ne dedim ? bak bunları yazarken oldu bu olay.
ben ilk kez yazıyorum dostum boykatla ilgili yazmamın sebebide twitterda ölen kçük çocukları görünce aklıma yazmak geldi bunu bile proveke mi algılıyorsun admaların yaptıklarına öyle bir şey yazmayıp benimkine neden yazıoyrsun

Mr.White

80+ Bronze

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
başlığa girinlen mesajlar umarım troldür :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,351
İsim
Kadir
Mc israile ait değil, Türkiye'dekini de katarlılar yönetiyor direk satın aldılar. Ben depremde ne yaptığına bakarım, 50.000 kişiye yemek dağıtmış. İsrailde ki iştiraki mantıken israil askerine yemek verir israil halkı sayesinde geçiniyor çünkü. Boykot edecek olan sen değilsin, arap zenginler önce ırkdaşlarının arkasında dursun iki üç kuruşa satmasın. Tek bir Arap devleti yok olaya el atan. Olan masum insanlara oluyor gerisi hikaye.

Ekler

• Screenshot_20.jpg
    Screenshot_20.jpg
    37.3 KB · Hit: 59
  • Screenshot_21.jpg
    Screenshot_21.jpg
    47.1 KB · Hit: 63

ChristianSerratos

80+ Silver
Ulen elin Arapları için girdiğimiz triplere bak adamlar tarihleri boyunca böyle destek görmemiştir Arap toplumundan

Mr.White

80+ Bronze

Lonely_x3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ömer Alper
hocam bu boykotçu takılan hesapların sahte olduğunu düşünüyorum yada bir grupta takılıyolar buraya bilerek gelip her ürünün altına ortalığı karıştırırcasına cümleler kurup insanları tahrik ediyolar. 2 tanesini ben ayıkladım peşini bırakmayacağım çorap söküğü gibi kimin kiminle bağlantısı olduğunu çözecek yargı. 2 defa hakarete uğradım dün bak yukarda köpek diye hakaret etmiş mesela sana da

ben ne dedim ?

bak bunları yazarken oldu bu olay.
2 tanesini ayıkladım yargı kiminle bağlantisi oldugunu çözecek mi? Suç örgütüyüz yani biz öyle mi? Sen kafayı yakmışsın gardaş. Allah başka dert vermesin. Dava açmanı bekliyorum açmassan adam deilsin

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
seni ergen reklam bu sende reklamı yayıyorsun parayla bile alasna adam seni 2 kuruşuna değil senin yapcan reklamı kullanıyor
***** herif ya, McDonald's gibi şirketin reklama mı ihtiyacı var.

GirayHan

80+ Platinum
2 tanesini ayıkladım yargı kiminle bağlantisi oldugunu çözecek mi? Suç örgütüyüz yani biz öyle mi? Sen kafayı yakmışsın gardaş. Allah başka dert vermesin. Dava açmanı bekliyorum açmassan adam deilsin
seninle ben mahkemede hesaplaşacağım sen merak etme. kudurmaya devam et sen kim kimi eziyor hukuk karşısında göreceğiz. blok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,123
Üyeler
166,158
Son üye
aRD1
Top Bottom