ChristianSerratos
80+ Silver
Birbirinizi kışkırtıp sonra dava açıcam gibi triplere girmeniz garip
Tamam sadece bekliyorum. Davanı aç ismin cismin mekanın belli olsun kim kimi eziyor kudurtuyor göreceğiz. Senin gibi islam düşmanı zalim aşıkları her için her türlü masrafı yapacam benseninle ben mahkemede hesaplaşacağım sen merak etme. kudurmaya devam et sen kim kimi eziyor hukuk karşısında göreceğiz.
sende az adam ol adama medya köpeği diye hakaret ettin daha sonra ben adama ben demedim dediğimde sesini kestin kardeş adam demedi demedin ortalığı karıştıran konuştuğu sözün arkasında durmayan adamsın. uza sana da blok.Birbirinizi kışkırtıp sonra dava açıcam gibi triplere girmeniz garip
Bu ürünleri tercih etmeyerek boykot eden Müslümanlardan biri de benim.Varmış herhalde bende burada konu açayım dedim asdoghaşsdhaşdh
Valla arkadaşın fantezisi öyleymiş. Git abini falan da çagır dedim. Kendini savunamiyor sanirim şikayet edecem de edecem yazip duruyor. E git et o zmn dedim hala edecem edecemBirbirinizi kışkırtıp sonra dava açıcam gibi triplere girmeniz garip
Aga sen neyin tribindesin açıklama yap dedim yaptı adam solcu sağcı kavgası birbirimizi mi vurak iyice coştu busende az adam ol adama medya köpeği diye hakaret ettin daha sonra ben adama ben demedim dediğimde sesini kestin kardeş adam demedi demedin. uza sana da blok.
Hocam bunun Müslümanlıkla vesayre bir ilgisi yok, şu kafadan çıkmanız lazım. McDonald's Türkiye, katarlılara ait ve Filistine bağış yaptığınızda biliyorsunuzdur. Boykot edeceksen önce evinde ki bütün mal varlığını çöpe atman gerek çünkü kullandığın her şeyde Yahudilerin payı büyük.Bu ürünleri tercih etmeyerek boykot eden Müslümanlardan biri de benim.
Herkes kendi meşrebine.
Sevdiklerinizle haşrolun.
Boykot herkesin kendi karari biri boykot ediyor diye diger bir kisi de boykot etmek zorunda degil anlamadigim sey size neden boykot etmiyorsunuz diye uygunsuz davranislarda bulundular ve hakaret ettiler acaba? Ironik bir olay, kampanya icin sagolun hocam bu arada aksamustu disari cikicaktim guzel gider.Kafir ilan edilmedim demem, teşekkürler hocam.