Köfteleri filistinli bebek etinden yapıyor demeye başlıcaksın şimdisana telegramdan ceset vidolarınıda gör bakıyım ironi mi
Ya bırak senin benim dememle olmuyor o işler adamlar savunucu kavgasini bile ediyorlar. Sabah akşam katil reklamcılığı yapiyorlar vazife edinmişler kendilerine onlar. Elin avrupalisi bile boykota başlamış bunlar da savunuculuk yapiyoralmayın aldırmayın israiilli askerlere ücretsiz yemek verdiler bebek katilleri
Arada sırada yenir aga ayda 1 kerefastfood'tan sağlığınız için uzak durun.
ya senin o ciğerini sökerim karaktersiz köpekKöfteleri filistinli bebek etinden yapıyor demeye başlıcaksın şimdi
Eğer öyleyse bi çocuk menüsü alabilir miyim evet 3 tane olucak
hocam bu boykotçu takılan hesapların sahte olduğunu düşünüyorum ( samimi olan bir kaç arkadaş hariç ) yada bir grupta takılıyolar buraya bilerek gelip her ürünün altına ortalığı karıştırırcasına cümleler kurup insanları tahrik ediyolar ve küfür ediyorlar. 2 tanesini ben ayıkladım peşini bırakmayacağım çorap söküğü gibi kimin kiminle bağlantısı olduğunu çözecek yargı. 2 defa hakarete uğradım dün bak yukarda köpek diye hakaret etmiş mesela sana daKöfteleri filistinli bebek etinden yapıyor demeye başlıcaksın şimdi
@Mehmet Yılmaz hocam böyle bi yorumu yapan adamı forumda tutucakmısınızKöfteleri filistinli bebek etinden yapıyor demeye başlıcaksın şimdi
Forumda buya senin o ciğerini sökerim karaktersiz köpek
Forumda bu tarz mesajlara nasıl izin verilebiliyor aklım almıyor gerçekten. Şu yazan mesajı okur musunuz? @Abdullah Hacıgül @Mehmet YılmazKöfteleri filistinli bebek etinden yapıyor demeye başlıcaksın şimdi