ege001
80+ Silver
Dahası
Aynen kardesim bedava alma yolu cok fazla var ama biz enayi oldugumuz icin veriyoruz para.
Param yemeğe zor yetiyorAga 33 yaşında isen bir işin vardır bir öğün yemek yemeyip al en kotu
Ciddenmi?Aynen kardesim bedava alma yolu cok fazla var ama biz enayi oldugumuz icin veriyoruz para.
Korsan indirmek istiyorsun yani ozaman şunları göz önümde bulundurBen hep raimbow six age oynamak istemişimdir. Fakat oyun 100 tl ve ya 50 tl arası hep. Bedavaya almanın herhangibi yolu varmı?
Lahmancuncu sebehat ustanın elamanıyımne is yapıyorsun
korsan olsa konuyu açmamKorsan indirmek istiyorsun yani ozaman şunları göz önümde bulundur
1.oyunu yapan kişinin hakkına girersin
2.pc ne virüs bulaşma itimali var
Bilgisayarını sevmiyorsan indire bilirsin korsan
50 TL'ye nerde var la hemen alim
Epic'te bir ya da iki indirim önce 45tl'idi aldım.Gerçekten ben de merak ettim 50 TL'ye nerede var arkadaşıma atıcam beraber oynamak için
Bende almıştım beyin istiyor ama fıstık gibi oyun.Epic'te bir ya da iki indirim önce 45tl'idi aldım.
Daha indirme fırsatım olmadı, fakat güzel duruyor.Bende almıştım beyin istiyor ama fıstık gibi oyun.
konyada geçiciyimbende konyadayım sen bana bi yemek ısmarla oyun işi bende
1453 te fatih sultan memet hulku ordusuna alıp bulaşıkcı olarak çalıştırmışSence Hulk gerçek olabilir mi?
Para yemeğe zor yetiyorsa rainbow oynamaya nasıl bilgisayarın var?Param yemeğe zor yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddenmi?