Bedava Redbull Nasıl Alınır? (Evinize Gönderiyorlar Kargo Ücretsiz)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
27 aralıkta sipariş ettim hala gelmemiş

Formu doldurunca bitiyormu başka şey yapcazmı?

18 yaşında olduğumu kabul ediyorum butonunda 18 yaşında olmayan birisi basarsa yine gönderiyorlar mı acaba bilen var mı

Bedava Redbull

Yılda 7.5 milyar satış ile enerji içeceği dünyasının satış rekorlarını kıran redbull, Tayland’daki bir enerji içeceğinin Avrupalı damak tadına uyarlanması ile oluşturulmuş. Dünyanın sevilen enerji içeceği Redbull, evlerinize bedava redbull gönderiyor.

Peki ya nasıl? Buraya tıklayarak Redbull’un web sitesine gidin ve aşağı kısımda bulunan formu doldurun, 1 hafta sonra Redbull Kutunuz kapınızda!

Kutuyu soranlar olmuş, (fotoğraf bana ait değil.)
Alıntıyı görüntüle

kaynak
Submit dedim kesin gelicekmi

Redbull Linki neyinden çıkarım olucak siteye girdikten sonra biraz aşağılara inersen ad - soyad adres gibi şeylerin olduğu formu görebilirsin.
Aga formu doldurdum gelcekmi redbull

Bedava Redbull

Yılda 7.5 milyar satış ile enerji içeceği dünyasının satış rekorlarını kıran redbull, Tayland’daki bir enerji içeceğinin Avrupalı damak tadına uyarlanması ile oluşturulmuş. Dünyanın sevilen enerji içeceği Redbull, evlerinize bedava redbull gönderiyor.

Peki ya nasıl? Buraya tıklayarak Redbull’un web sitesine gidin ve aşağı kısımda bulunan formu doldurun, 1 hafta sonra Redbull Kutunuz kapınızda!

Kutuyu soranlar olmuş, (fotoğraf bana ait değil.)
Alıntıyı görüntüle

kaynak
Sadece ordaki Kayıt Formunu yapmamız yeterli mi yani?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri