Ciddenmi?Katılım koşullarında 31 Aralık 2020 İtibariyle biter yazıyor fark ettiniz mi bilmem.
ücretsiz yazmış kankaKargo parası ?
Büyük ihtimalle o yüzden knk ama yine denemek isteyen denesin. Ben sadece umutlanmasınlar diye uyardım.Konuyu 1 hafta önce açmıştım olabilir :/
Submit dedim kesin gelicekmi
Yılda 7.5 milyar satış ile enerji içeceği dünyasının satış rekorlarını kıran redbull, Tayland’daki bir enerji içeceğinin Avrupalı damak tadına uyarlanması ile oluşturulmuş. Dünyanın sevilen enerji içeceği Redbull, evlerinize bedava redbull gönderiyor.
Peki ya nasıl? Buraya tıklayarak Redbull’un web sitesine gidin ve aşağı kısımda bulunan formu doldurun, 1 hafta sonra Redbull Kutunuz kapınızda!
Kutuyu soranlar olmuş, (fotoğraf bana ait değil.)
Alıntıyı görüntüle
kaynak
Evet maalesefCiddenmi?
Katılım koşullarında 31 Aralık 2020 İtibariyle biter yazıyor fazla umutlanmayın derim.Submit dedim kesin gelicekmi
Aga formu doldurdum gelcekmi redbullRedbull Linki neyinden çıkarım olucak siteye girdikten sonra biraz aşağılara inersen ad - soyad adres gibi şeylerin olduğu formu görebilirsin.
Sadece ordaki Kayıt Formunu yapmamız yeterli mi yani?
Yılda 7.5 milyar satış ile enerji içeceği dünyasının satış rekorlarını kıran redbull, Tayland’daki bir enerji içeceğinin Avrupalı damak tadına uyarlanması ile oluşturulmuş. Dünyanın sevilen enerji içeceği Redbull, evlerinize bedava redbull gönderiyor.
Peki ya nasıl? Buraya tıklayarak Redbull’un web sitesine gidin ve aşağı kısımda bulunan formu doldurun, 1 hafta sonra Redbull Kutunuz kapınızda!
Kutuyu soranlar olmuş, (fotoğraf bana ait değil.)
Alıntıyı görüntüle
kaynak