Bedavaya 150 Dogecoin ?

Kendim yaptım dekontuyla beraber aldım 150 Doge'mi aktarma da ise 2 doge kesinti yaşattı. Thodex yıllardır var olan Türk kripto borsasıdır. Bu bilgileri THODEX değil DEVLET istiyor nedeni ise kara para aklama gibi durumlarda yakalanması için. Güvenle doğrulayabilirsiniz 12 saat içinde onaylanıyor.

Kendim yaptım dekontuyla beraber aldım 150 Doge'mi aktarma da ise 2 doge kesinti yaşattı. Thodex yıllardır var olan Türk kripto borsasıdır. Bu bilgileri THODEX değil DEVLET istiyor nedeni ise kara para aklama gibi durumlarda yakalanması için. Güvenle doğrulayabilirsiniz 12 saat içinde onaylanıyor.
kampanya halen devam ediyorsa yapıştırırım aliespress e paparaya verdik zaten

Thodex güvenilir bir site. En son 65 TL felan ediyordu 150 dogecoin fakat alt sınıra erişemediği için parayı çekemiyorsunuz. Ya değerlenmesini beklemeniz lazım yada biraz daha alıp topluca bozdurmanız lazım.

Thodex güvenilir bir site. En son 65 TL felan ediyordu 150 dogecoin fakat alt sınıra erişemediği için parayı çekemiyorsunuz. Ya değerlenmesini beklemeniz lazım yada biraz daha alıp topluca bozdurmanız lazım.
Çekebiliyorsun direk. Binance'ye aktarım yapıp oradan kartına çekebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanya halen devam ediyorsa yapıştırırım aliespress e paparaya verdik zaten
Sizce 50 milyon kişinin TC'si sızdırılmışken şuan hepimizin TC'si güvende mi?
50 milyon vatandaşın kimlik bilgileri internette! - Son dakika haberleri (sozcu.com.tr)

Siteye girin hesabım bölümünden Level 2 doğrulama yapın yani e-posta doğrulaması sonra level 3 yapacaksınız level 3 ise kimlik bilgileri falan orada yazıyor neyi çekip neyi yazacağınız.
hocam peki 16 yaşındayım yapabilir miyim eğer 18+ ise kahrolurum

+18 :/ Ben babamın annemin babannemin dedemin üstüne yaptım temizinden 240 TL çıkardım :9
hocam fenasın he :d benimde annemin üstüne ve ablamın üstüne yapasım var belki babamın da yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+18 :/ Ben babamın annemin babannemin dedemin üstüne yaptım temizinden 240 TL çıkardım :9
yalnız hocam yapayım yapayım da mesaj falan gelmesin sürekli

Son düzenleme:
Haklısınız ama üstüne 50 doge alsam 200 tane doge 1 yıl içinde değerlenmez mi ?
Analiz yapmak lazım ya da analiz okumak gerek.
Sonuçta 150 DOGE bedava.

2021 Ocak ayının sonları gibi bu coinin içinden geçtikleri için ne olacağını kestiremiyorum.

Arkadaşlar son maddede kayıt olduğunuz tarihin de olduğu bir fotoğraf istiyor nasıl ypacağımı anlamadım yardımcı olur musunuz

Geri