Neler Yeni

Bedavaya aldıklarım nasıl?

Shourd

80+ Gold
ilk kez bedavaya sipariş verdim temu üzerinden arkadaşlara davet ederek elimden geldiğince işime yarıcak ve aralarından en iyi olanları seçemeye çalıştım sizce nasıl seçmişim unutmayın bedava hepsi

seçtiğim mouse bu kablosuz olmak istedim çift sensörü var o hoşuma gitti

seçtiğim mousepad bu

telefon için soğutucu aldım benim telefonum ısınan bi telefon değil içinde g99 var çünkü ama bazen annemin teleofnunu alıyorum yanıyor sd 888 plus var neyse bu küçük diye seçtim

ve son olarak en beğendiğim güzel bi kablo

sizce nasıl 0 TL'ye

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Shourd

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Nasi oluyola
reis arkadaşlarımla paylaştım ama yapana kadar canım çıktı 6 saatimi aldı sonunda bunları alabildim uygulamaya girince oyun diye bişi var ordan neyse sence aldıklarım nasıl?

Shourd

80+ Gold
kaç kişi davet ettin kanka
35 kişi kadar kabul edince oldu ama 20 si fln önceden uygulama sahibiydi neyse artık soruma cevap istiyorum soru sorup konuyu değişmezseniz sevinirim sizce aldıklarım nasıl?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Kadir
Hocam 20 kişi falan mı davet ettiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis arkadaşlarımla paylaştım ama yapana kadar canım çıktı 6 saatimi aldı sonunda bunları alabildim uygulamaya girince oyun diye bişi var ordan neyse sence aldıklarım nasH
Hocam beleş zaten aldıklarınız telefon fanı dışında hepsi işe yarar şeyler

Shourd

80+ Gold
reisim yukarıda yazdım çoğunluğu uygulama sahibiydi ondan az puan verdi uzadı ama bakın son diyişim konuyu değişmeyin aldıklarım sizce nasıl onu soruyorum

Hocam beleş zaten aldıklarınız telefon fanı dışında hepsi işe yarar şeyler
telefon fanıda işe yarıyor aslında en azından benim için ondan dolayı aldım

goygoy.x

80+
Dostum ücretsiz verilen ürünler bildiğim kadarıyla hep belli ürünler ve diğer ürünleri görmeden senin aldıklarının iyi veya kötü olduğunu bilemeyiz. Sadece hayırlı olsun diyebiliriz. Boşu boşuna gerilmene de gerek yok.

İyi forumlar.

Shourd

80+ Gold
Dostum ücretsiz verilen ürünler bildiğim kadarıyla hep belli ürünler ve diğer ürünleri görmeden senin aldıklarının iyi veya kötü olduğunu bilemeyiz. Sadece hayırlı olsun diyebiliriz. Boşu boşuna gerilmene de gerek yok.

İyi forumlar.
gerilmedim sadece konunun dağılmasını sevmiyorum dediğim gibi kendim için en iyi olanları seçmeye çalıştım aslında sorum kulanan varmıydı gibisinden bişiydi sizede iyi forumlar

chade

80+ Bronze
hocam bu ürünleri sipariş ettim sizce nasıl desen kimse sorgulamaz direkt ürünleri yorumlar ama sen BEDAVAYA aldım diyince insanların sorması gayet normal. sende konu ilgi çeksin diye 3-5 defa yazmışsın bedava bedava diye

Top Bottom