Neler Yeni

Bedavaya aldıklarım nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
bunicktamyirmiharfli
kanki keşke telefon soğutucusu gibi gereksiz şeyler almak yerine bütün hepsini 1 üründe birleştirip adam gibi bir klavye alsaydın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,740
İsim
Lokman Doğan
35 kişi kadar kabul edince oldu ama 20 si fln önceden uygulama sahibiydi neyse artık soruma cevap istiyorum soru sorup konuyu değişmezseniz sevinirim sizce aldıklarım nasıl?
kanka iyi diyip geçelim mi sadece :D

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Musa Topçu
1k kredi iadesi dışı adam akıllı bir kampanya yok galiba

Shourd

80+ Gold
kanki keşke telefon soğutucusu gibi gereksiz şeyler almak yerine bütün hepsini 1 üründe birleştirip adam gibi bir klavye alsaydın
Öyle bişi yok ki la olsa can kurban geneli çöp ürün elimden geldiğince düzgün seçtim

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berke Yıldız
Aldığınız ürünleri ne ile kıyaslayıp iyi veya kötü dememizi bekliyorsun ??
Kendince ihtiyacını almışsın ve belirtmişsin bunu, burada diyebileceğimiz tek şey hayırlı olsundan başka bir şey olmaz.
Millete gereksiz yükselmenin mânası yok oraya kocaman "BEDAVA" yazmışsınız insanlar da bunu görüp merak etmişler.

Shourd

80+ Gold
kanka iyi diyip geçelim mi sadece :D
Yok kulanan varmı onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığınız ürünleri ne ile kıyasyalıp iyi veya kötü dememizi bekliyorsun ??
Kendince ihtiyacını almışsın ve belirtmişsin bunu, burada diyebileceğimiz tek şey hayırlı olsundan başka bir şey olmaz.
Millete gereksiz yükselmenin mânası yok oraya kocaman "BEDAVA" yazmışsınız insanlar da bunu görüp merak etmişler.
Kulanan varmı dedim ayrıca nasıl aldığımı açıkladım zaten arkadaş daveti ile olduğunu söyledim sadece uzatmalarını istemediğimi belirttim onlarda sağolsun uzatmadı

Bencede çoğu dandik kötünün iyisi diyerek aldım

Başka bişeyler sevseydin keşke ama 0 liraya iyi
Başka yoktu sorun o olsa alırdım bedava diye rn kötü seçenekleri bırakmışlardı bu kadar oldu

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berke Yıldız
Yok kulanan varmı onu soruyorum

Kulanan varmı dedim ayrıca nasıl aldığımı açıkladım zaten arkadaş daveti ile olduğunu söyledim sadece uzatmalarını istemediğimi belirttim onlarda sağolsun uzatmadı

Bencede çoğu dandik kötünün iyisi diyerek aldım
Dostum o zaman konunun açıklamasını "kullanan var mı ?" olarak değiştireceksin.
Hem soruyu nasıl soracağını bilmiyorsun hem de sürekli olarak aynı soruyu tekrarlıyorsun.

Shourd

80+ Gold
Dostum o zaman konunun açıklamasını "kullanan var mı ?" olarak değiştireceksin.
Hem soruyu nasıl soracağını bilmiyorsun hem de sürekli olarak aynı soruyu tekrarlıyorsun.
Reisim iyi mi dediğime göre elinde alıp olmayan veya ürünü bilmeyen kişi sence iyi mi sorusuna cevap verebilir mi konunun başlığını öyle yazma sebebim ücretsiz almam çünkü paranız olsa arlarında en fazla oda bi ihtimal kabloyu alırsınız veya mousepadi trdede benzer fiystlara bulursunuz çünkü alıcak olsanız bende bedava yazma ve vurgulama sebebim bu

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Kocabay
Knk açıkcası mouse kötü , mousepad küçük telefon soğutucusu neden alırsın ? Kablo zaten ucuz. Birde yapmadan söylemiyon. Yaptıktan sonra yazıyon. Düşüncem aldıklarından pişman oldun (daha iyisi varken ) ve burda insanların seni teselli etmesini bekliyosun

Shourd

80+ Gold
Knk açıkcası mouse kötü , mousepad küçük telefon soğutucusu neden alırsın ? Kablo zaten ucuz. Birde yapmadan söylemiyon. Yaptıktan sonra yazıyon. Düşüncem aldıklarından pişman oldun (daha iyisi varken ) ve burda insanların seni teselli etmesini mi bekliyosun
Yok ya mouseden pek beklentim yok zaten 300tllik bişi mousepad küçük aldım çünkü jüçük kullanıyorum kablonunda ucuz olduğunu biliyorum benzerleri trde 300 civarı vsr yada yok soğutucu alma sebebimi yaxdım zaten teselli istesem bile yazmam buraya konu dışı olarak yazarım kötünün iyisini seçmeye çalıştım önüme gelenlerden dediğim gibi

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Kocabay
Yok ya mouseden pek beklentim yok zaten 300tllik bişi mousepad küçük aldım çünkü jüçük kullanıyorum kablonunda ucuz olduğunu biliyorum benzerleri trde 300 civarı vsr yada yok soğutucu alma sebebimi yaxdım zaten teselli istesem bile yazmam buraya konu dışı olarak yazarım kötünün iyisini seçmeye çalıştım önüme gelenlerden dediğim gibi
Sen bilirsin ama u forumda gamepower bile kötülenirken bunlara iyi demesini bekleme. Sadece bedavaya almışsın o yüzden iyi

Shourd

80+ Gold
Sen bilirsin ama u forumda gamepower bile kötülenirken bunlara iyi demesini bekleme. Sadece bedavaya almışsın o yüzden iyi
Evet başından beri diyorum zaten psrayla almaxdım diye belki mousepad onun haricini alamam bende bedava diye aldım zaten başta arkadaşlsrın konuyu dağıtmamalarını söylediğim için sanırım bi yanlış anlaşılma oldu onlarada zaten söyledim yanlış anlaşılma için kusura bakmayın tekrar

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Yunus Kocabay
Knk millet haklı bi tık bedavaya diye yazınca millet soracaktı elbet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,188
Üyeler
168,257
Son üye
Ahmetsli
Top Bottom