rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Benim ve benim jenerasyonun zamanına kadar 100-150K arası olur herhalde.
AnladımHiç bir şeyim yok da özel durum
askerden muaf olunca herhngi bir para ödenmiyor değilmi bedelli parası falan.Yani çalışan işi gücü vs olanlar için demek istedim
senin iş ne knk özele girmezseBende yapardım da knka işi bırakamıyorum bedelliden başka çarem yok
Çoğu ülke prof orduya geçiyor benim senin gibi adamlar ülkeye vergi verip para kazandirmali ülke sağlam asker yetiştirmeli bana göreSağlık durumun iyi olsun askerlik yap daha iyi umarım ciddi birşeyin yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eninde sonunda gideceksin ama öyle düşün
Yakında 200k bile olur.Benim ve benim jenerasyonun zamanına kadar 100-150K arası olur herhalde.
Evet ödenmiyoraskerden muaf olunca herhngi bir para ödenmiyor değilmi bedelli parası falan.
Kendi firmamız var tekstil sektörü üzerine mağaza ve imalat yeri var ben imalata bakıyorum 1 ay gidicem diye şimdiden program yapmam gerekiyor her ne kadar seneye de gitsem plan yapmam lazım 1 ay bile bizim iş için ciddi kayıp olacak bakalım ne olacak hayırlısısenin iş ne knk özele girmezse
Senin yaş kaç kiBenim ve benim jenerasyonun zamanına kadar 100-150K arası olur herhalde.
18.Senin yaş kaç ki
Zenginlik ile alakası yok biz zengin değiliz kredi vs birikmiş para filan mecburen yapıyorum bazen mecbur kalıyor insan80k ne lan 5 ay daha az yapacağız diye aylık 16k mı verecez zengin olmadıkça yapılmaz neyse bi ümit benim zamanında 4-5 aya falan çekilir
Benim yaşta 25 2 seneye 118 125 bin TL arasında olması muhtemel
Benim bildiğim bu tarz şeylerde tek seferli ödeme yapabiliyorsun, taksit yapamıyorsun. Kredi çekip yapabilirsin.bedelliyi taksit yaptırsak olmuyo mu