Neler Yeni

Beden Öğretmenim 50 Şınav 50 Mekik İstiyor Ne Yapabilirim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
-Hocam ben yapmasam olur mu?
+Niye bir şeyin mi var?
-Hocam dün yere çok sert şekilde düştüm elim ezildi o yüzden 1.2 derecelik bir yamukluk ortaya geldiğinden kaynaklı basıncı ve dengeyi tam ayarlayamayacağım ve düşeceğim, boş boşuna kendimi yormak istemiyorum.
+E... Peki

bak aynı bu konuşma geçicek hadi yaparsın aslanım.

Óðinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
.
bgy sayfasındaki postlara bakabilirsin kendiliğinden çekmeye başlarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Null Name
Pandeminin Sayesinde Kilo Aldım Öğretmenim Bunu Açıklarken Ben Hamburger Yiyordum Nasıl Kolay Bir Şekide Çekebilirm
eğer biraz zorluğa dayanırım acı eşiğimi yükseltebilirim diyorsan bunları yapman için 2 gün gerekiyor taktik verebilirim uzun yıllardır dövüş sporları ile uğraşıyorum sakatlık dönemlerim de ya da sıcak olmadığım maç veya idman öncesi uyguladığım bir teknik detay verebilirim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Pandeminin Sayesinde Kilo Aldım Öğretmenim Bunu Açıklarken Ben Hamburger Yiyordum Nasıl Kolay Bir Şekide Çekebilirm
Ben 200 Tane bile mekik çekebilirim ama 1 tane bile şınav çekemem kaldıramıyorum kendimi ama güçlü bir insanımda aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
-Hocam ben yapmasam olur mu?
+Niye bir şeyin mi var?
-Hocam dün yere çok sert şekilde düştüm elim ezildi o yüzden 1.2 derecelik bir yamukluk ortaya geldiğinden kaynaklı basıncı ve dengeyi tam ayarlayamayacağım ve düşeceğim, boş boşuna kendimi yormak istemiyorum.
+E... Peki

bak aynı bu konuşma geçicek hadi yaparsın aslanım.
bizimki sağlıktanda anlıyor elime bakar bir şey yok devam et der

Top Bottom