Neler Yeni

Bediüzzaman Said Nursi Risale-i Nur Konuları Açacağım

keşke bu inceliği bütün atalarımıza peygamberimize ve kitabımıza yapılan hakaretlerede gösterseniz
ne alaka? onun konusu açılsa ona da gösteririz. şu "ama ona neden tepki vermiyorsunuz?" olayını tartışmalarda kullanmayı acilen bırakmalıyız. o konu açılırsa sizin dediğiniz konuşulur.

Bunu okuyacağınıza Turan Dursun'un Din Bu serisini okuyun.
Ya da Arif Tekin, İlhan Arsel kitaplarını okuyun.
Vaktinizi bu boş safsatalara harcamayın.

Patladım. Puahshahah

Kardeşim güzel şeyler oku.

boş safsata olmayan Turan Dursun muymuş jdhjdjfhd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muazzez İlmiye Çığ vardı bir de..
Ama aslında ilk okuyacağınız kişi Charles Darwin olmalı.
Muazzez hoca sümer tarihi hakkında bilgili bir kişiliktir daha okumaya fırsatım olmadı ama okumak istediğim yazarlardan sümeroloji diye bir bilim dalı olduğuna göre sümer tarihi dolu olmalı bu yüzden sümer tarihini merak ediyorum
Charles Darwin'i daha okumadım ama evrim teorisi her zaman dikkatimi çekmiştir canlılar ile ilgili önemli bir teoridir araştırdığım bir konudur yakında okuyacağım

Son düzenleme:
boş safsata olmayan Turan Dursun muymuş jdhjdjfhd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muazzez hoca sümer tarihi hakkında bilgili bir kişiliktir daha okumaya fırsatım olmadı ama okumak istediğim yazarlardan sümeroloji diye bir bilim dalı olduğuna göre sümer tarihi dolu olmalı bu yüzden sümer tarihini merak ediyorum
Charles Darwin'i daha okumadım ama evrim teorisi her zaman dikkatimi çekmiştir canlılar ile ilgili önemli bir teoridir araştırdığım bir konudur yakında okuyacağım
Said nursi safsata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,764
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri