BEKLEYİP PROSUNU ALMAK MI? NORMALİNİ ALMAK MI?

Reaksiyon skoru
3
Hali hazırda elde olmayan para ile hesap yapacağız arkadaşlar

1.Proya kadar para biriktirip proyu almak
2. Şuan hali hazırda Cd'li sürümünü almak
Pro için açtığım bir önceki konuda 40k olacağına dair aşağı yukarı ortak karar aldık bunda okeyiz.
Fakat durum Şuan halihazırda satışı olan ürüne gelince kafa bir tık karışıyor.

Trendyol HB vs.vs. sitelerde 23'ten başlayan fiyatlar Sahibinden'de 18-19 civarı ve hepsi sıfır ürün
Zaten konu Eurasia garantili ürünlere gelince 26'dan başlıyor hadi garantisini es geçtim bu farklar nedir ne değildir normal mi ? Sağlam mı? Güvenilir mi ?Gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.

Ekler

• Screenshot_20231213-093954.png
    Screenshot_20231213-093954.png
    649.2 KB · Hit: 74
  • Screenshot_20231213-094107.png
    Screenshot_20231213-094107.png
    543.5 KB · Hit: 75

Pro için açtığım bir önceki konuda 40k olacağına dair aşağı yukarı ortak karar aldık bunda okeyiz.

Trendyol HB vs.vs. sitelerde 23'ten başlayan fiyatlar Sahibinden'de 18-19 civarı ve hepsi sıfır ürün
Zaten konu Eurasia garantili ürünlere gelince 26'dan başlıyor hadi garantisini es geçtim bu farklar nedir ne değildir normal mi ? Sağlam mı? Güvenilir mi ?Gibi sorularım var cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.
Prosu gelse bile malum ekonomi ortada alamazsın keşke fırsat varken alsaydım dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prosu gelse bile malum ekonomi ortada alamazsın keşke fırsat varken alsaydım dersin
Ea bile dolara geçti ps yakındır

PS Pro 2024'ün sonlarına doğru tanıtılacak. Çıkış 2025'i bulur gibi. Sitelerdeki fiyat farkları tabii ki normal değil. Vatan Bilgisayar bile Avrasya garantili ürünü 25 bin TL'den satıyor. Sahibinden sitesindeki kurumsal mağazalardan almak çok daha mantıklı.

merhaba eger ürünü aralık ayı içinde almayacak iseniz konu açmanız tamamen saçma

neden dersek

1.asgari ücretin ne olucagı belirsiz

2.doviz kurunun ocak ayından sonra ne olucagı belirsiz

3.petrol fiyatları ev iş yeri kiralarının ne olucagı belirsiz

4. devletin esnaftan,kurumsal sirketlerden alıcagı vergilerin oranı belirsiz

aralık ayında bu fiyat ocak ayından sonra fiyatların ne olucagı belirsiz

Geri