Neler Yeni

Bela bir baba

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
Dostum soramazsın da şiddet maduru biri vardı. Şimdi söyleyeceğim şeyleri çok önermem babanın yaşını bilmediğinden annenle tartışırken gidip tekme fln atabilirsin. Şaşırabilir kendini savun ezik gibi görünme o sana vuruyosa sende aradan ona vur düşmanınmış gibi düşün. Aynılarını bu sene yaşadım dostum sen çalışmaya devam et kimseyi takma :) Anne tarafından dayın fln varsa onları çağır ve polisleri ara.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Allah akıl fikir versin . Umarım kurtulursun .Sen çalışmaya devam et Allah karşılığını verir .

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum soramazsın da şiddet maduru biri vardı. Şimdi söyleyeceğim şeyleri çok önermem babanın yaşını bilmediğinden annenle tartışırken gidip tekme fln atabilirsin. Şaşırabilir kendini savun ezik gibi görünme o sana vuruyosa sende aradan ona vur düşmanınmış gibi düşün. Aynılarını bu sene yaşadım dostum sen çalışmaya devam et kimseyi takma :) Anne tarafından dayın fln varsa onları çağır ve polisleri ara.
Yaşı 47 knk vurucam vurmasına da sonra evi digerlerine zehir etmeye devam edicek diğer akrabalarda uzak bide polis tutuklayıp serbest birakiyor

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Hocam ağır konuşmak istemiyorum babandır çünkü.17yaşındasın emin ol sana ve annene zarar veriyorsa vuracaksın.Vuracaksın hocam polise gidebilirsin,akrabalarına git söyle ama kendinizi ezdirmeyin

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yaşı 47 knk vurucam vurmasına da sonra evi digerlerine zehir etmeye devam edicek diğer akrabalarda uzak bide polis tutuklayıp serbest birakiyor
Haklısın dostum ama asla anneni ezdirme. Babanda olsa vur tehdit et gerekirse bıçak çek. Kuzenim ve bende şiddete maruz kaldım, sanayi ortamlarına atıldım ama çalışıyorum hala durumumdan memnunum. Aynı şeyleri bende yaşadım yani.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Normaldir bırakması adaletten ne beklersin :) anne tarafı akrabalarını topla dayın falan gidip konuşun olmadı halledersiniz

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ağır konuşmak istemiyorum babandır çünkü.17yaşındasın emin ol sana ve annene zarar veriyorsa vuracaksın.Vuracaksın hocam polise gidebilirsin,akrabalarına git söyle ama kendinizi ezdirmeyin
Hocam haklısın da adam ruh hastası piskopat bide her gün karşı karsiyasin

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Dövüceksin dövebiliyosan baba babada bi yere kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam haklısın da adam ruh hastası piskopat bide her gün karşı karsiyasin
Nerde oturuyosun

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Normaldir bırakması adaletten ne beklersin :) anne tarafı akrabalarını topla dayın falan gidip konuşun olmadı halledersiniz

Hocam bir problem olursa burdayız bi yazman yeterli.baba bir yere kadar arkadaş haklı.Topla anne tarafını git.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Anne Tarafı Pasif desem yalan olmaz Aynı şeyler ben doğmadan da önce de yaşanmış pek destek olmadılar sanirsam

Hocam bir problem olursa burdayız bi yazman yeterli.baba bir yere kadar arkadaş haklı.Topla anne tarafını git.
Eyv 👍

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Kendinizi ezdirmeyin eğer size şiddet uyguluyorsa sözlü fiziksel fark etmez sizde karşılık verin.Kendisini büyük görmesin zaten zamanla içine çekilecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,561
Üyeler
165,551
Son üye
xinontr
Top Bottom