Belçika da toplama pc tavsiye

Nasıl yetmiyor yoksa fhd 500 hz monitör fln mı alacaksınız her türlü yetmesi lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl 9800x3d ye bütçe yetmezki ben 82 e 9070 xt toplarım
ssd nin biraz düşük kaldığının farkındayım ileride yükseltmeyi düşünüyorum onu. psu ile ilgili en ufak ilgim yok 850 yetmez mi?
Ben simdiki aklimla oneri verdim birazda oyle bir ulkede/ortamda alabildiginin en iyisini almalisin diye oneri verdim. o kadarina yetiyosa ne ala

yani fiyatlar türkiyedeki gibi değil pek pcpartpicker sitesinden belçikayı seçip deneyebilirsiniz isterseniz bende isterim 5080 koyabilmek
Nasıl oluyor bende anlamış değilim 9800x3d +5080 her şey içinde ekipman+ monitör dahil 130 bin tuttuydu

bu sistem bayagi goturur seni ztn kotu degil gayet iyi bir sistem.
Demekki Belçika dan gelip TR'de tatil yapmak gerekiyor euro kullanıyorlar ama 100 bine 9070 xt + 9800x3d bile gelmiyo ilginç 🤔

Nasıl oluyor bende anlamış değilim 9800x3d +5080 her şey içinde ekipman+ monitör dahil 130 bin tuttuydu

Demekki Belçika dan gelip TR'de tatil yapmak gerekiyor euro kullanıyorlar ama 100 bine 9070 xt + 9800x3d bile gelmiyo ilginç 🤔
kur pahali kur cok pahali adamlarin 1 lirasi bizim 45 liramiz

Ben olcam Belçika da tatil yapıp üstüne sistemi dizerim bide kral gibi yaşarım otelde birkaç gün ( sonuçta 1 lirası 45 lira) 3500 euro ile gelse fazla bile gelir

Ben olcam Belçika da tatil yapıp üstüne sistemi dizerim bide kral gibi yaşarım otelde birkaç gün ( sonuçta 1 lirası 45 lira) 3500 euro ile gelse fazla bile gelir
kimisi de boyle dusunur abi
Hemde telefon kaydı gibi ekstra yd parası da ödemez bagaj ücreti fln hariç

kimisi de boyle dusunur abi
TR'de 30 bindi galiba en son kayıt ücreti önceden 7 bindi

Hemde telefon kaydı gibi ekstra yd parası da ödemez bagaj ücreti fln hariç

TR'de 30 bindi galiba en son kayıt ücreti önceden 7 bindi
evet suan bayagi yuksek

yurtdisinda yasayan icin o da sorun olmaz. sahsen eger ben yurtdisinda yasiyosam buranin malina tenezzul etmem ki
Trde yasadıgını düşün

yurtdisinda yasayan icin o da sorun olmaz. sahsen eger ben yurtdisinda yasiyosam buranin malina tenezzul etmem ki
Ben olsam işlemciyi ve ekran kartını burdan alıp tatil yapıp dönerim geri bi taşta 2 kuş hem tatil hem işlemci ekran kartı

Geri