Bellek Tükenmek Üzere

Kesteko

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
36
Reaksiyon skoru
11,991
Kingston 8 gb cl16 2666mhz ram var ve pubg mobileye veya herhangi bir steam oyununa girmeye çalıştığımda Bellek tükenmek üzere diyip oyundan atıyor ve pc tamamen boştayken %40 50 ram kullanıyor anlamadım ramimde bir problemmi var yoksa yazılımsal bir sorunmu yardım edermisiniz

Ram yetmiyor.

oyunların artık ram kullanımı yükseldi 16 gb sistem kurmalısın ancak boştayken %50 de olmamalı ben de 8 gb kullanıyorum sistem 3 chrome sekmesiyle %45te
başlangıç uygulamalarını kontrol et sürekli açık olmasına gerek olmayanları kapat
hatta youtubedan falan ram kullanımı azaltma veya ram temizleme yazarsan adımları güzelce anlatanlar olabilir

oyunların artık RAM kullanımı yükseldi 16 gb sistem kurmalısın ancak boştayken %50 de olmamalı ben de 8 gb kullanıyorum sistem 3 chrome sekmesiyle %45te
başlangıç uygulamalarını kontrol et sürekli açık olmasına gerek olmayanları kapat
hatta youtubedan falan RAM kullanımı azaltma veya RAM temizleme yazarsan adımları güzelce anlatanlar olabilir
Razer Wizard nedir acaba? Durdursam veye kapatsam bir problem olurmu

razer marka ürün kullanıyorsan durdurma yoksa durdur gitsin virüsler kendini windows uzantısı olarak bile tanıtabiliyorlar
sorunu çözdüm ram kullanımını azalttım ve artık giriyor en kısa sürede rami 16 yapacağım yardımınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,699
Üyeler
186,933
Son üye
XFrostvom
Geri