Neler Yeni

Yardım Ben artık lol'den cs'den sıkıldım, bilgisayarıma göre oyun önerir misiniz?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Ben artık CS:GO'da trollerle ve LoL'de boş insanlarla uğraşmaktan sıkıldım. Oynayacak oyun çok bir sürü oyun var piyasada ama bilgisayarım sıkıntı..
Bilgisayar alma aşamasındayım haftaya işlemciyi de alacağım ama bu ekran kartı fiyatları yüzünden iş uzayacak maalesef.
Uzun lafın kısası bana sistemim için saracak vaktimi güzel ve eğlenerek harcayacağım oyun önerirseniz sevinirim. Bu arada online olması gerekmez sistemim kaldırsın ve güzel olsun yeter. (stardew valley tazı bile olur) edit: hepinizin önerisi için teşekkür ederim fakat daha çeşitli oyunlar önerirseniz sevinirim. (hani biri valorant dedikten sonra valorant yazmasanız :D başkaları da faydalanmış olur.)

sistem şöyle :
i5 6200u
940mx 2 gb
4+4 ram

herkese teşekkürler.
daha çeşitli önerin lütfen
Mound and blade warband, speedrunners, ben şahsen csyi bırakıp valo geçtim öneriyorum

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Mafia 2 , Assasins Creed oyunları, CoD oyunları, NFS serisi, (Özellikle Carbon)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Valorant ama TR sunucusuna girme.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Rekabetçi olarak Paladins deneyebilirsiniz global bir kitleye sahip olduğu için Türk kitlesine denk gelmek zor oluyor. Yabancılarda zaten etliye sütlüye karışmayan oyununu oynayan tipler oluyor. Story olarak Metro 2033 ve Last Light oynayıp yeni sisteminizle Exodus'tan devam edebilirsiniz. Dying Light deneyebilirsiniz oyunun hikaye gidişatı çok iyi olmuş. Divinity RPG merakınız varsa serisine bakabilirsiniz.

ygtcntpl

80+ Bronze
Rekabetçi olarak Paladins deneyebilirsiniz global bir kitleye sahip olduğu için Türk kitlesine denk gelmek zor oluyor. Yabancılarda zaten etliye sütlüye karışmayan oyununu oynayan tipler oluyor. Story olarak Metro 2033 ve Last Light oynayıp yeni sisteminizle Exodus'tan devam edebilirsiniz. Dying Light deneyebilirsiniz oyunun hikaye gidişatı çok iyi olmuş. Divinity RPG merakınız varsa serisine bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim çok sağolun daha fazla aklınıza gelen olursa önerirseniz çok sevinirim.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Ben artık CS:GO'da trollerle ve LoL'de boş insanlarla uğraşmaktan sıkıldım. Oynayacak oyun çok bir sürü oyun var piyasada ama bilgisayarım sıkıntı..
Bilgisayar alma aşamasındayım haftaya işlemciyi de alacağım ama bu ekran kartı fiyatları yüzünden iş uzayacak maalesef.
Uzun lafın kısası bana sistemim için saracak vaktimi güzel ve eğlenerek harcayacağım oyun önerirseniz sevinirim. Bu arada online olması gerekmez sistemim kaldırsın ve güzel olsun yeter. (stardew valley tazı bile olur) edit: hepinizin önerisi için teşekkür ederim fakat daha çeşitli oyunlar önerirseniz sevinirim. (hani biri valorant dedikten sonra valorant yazmasanız :D başkaları da faydalanmış olur.)

sistem şöyle :
i5 6200u
940mx 2 gb
4+4 ram

herkese teşekkürler.
daha çeşitli önerin lütfen
Blazing Sails

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası