Ben Aşık Mı Oldum????

bi tane kız var sürekli aklımdan çıkaramadığım sürekli konuşmak istediğim ve gerçekten önemsediğim. onsuz her dakika acaba şuan napıyor diye düşünüyorum bunlar aşkın belirtileri midir
boş konu
biz mi bilecez aşık olup olmadığını
bilen arkadaşlara tebriklerimi sunup burayı terkediyorum

gec degilken direk git konuş

Daha önce bir sohbetiniz aranızda bir konuşma oldu mu yoksa şans eseri fotoğrafını gördükten sonra mı böyle oldunuz ?

bi tane kız var sürekli aklımdan çıkaramadığım sürekli konuşmak istediğim ve gerçekten önemsediğim. onsuz her dakika acaba şuan napıyor diye düşünüyorum bunlar aşkın belirtileri midir
yaşın küçükse bırak hiç bulaşma. Yemişim aşkı çoğu boş . canı sıkılan aşık oluyor. mesela bizim burda 10 kişi 1 kıza aşık.

ilk kez olduysan geç kalmışsın
ben 14 yaşında lgsye girdiğim sınıfta bir kıza aşık olmuştum çoğunlukla da bu yaşlarda oluyor insanlarda
ilk kez mi 😅 belki 4. olabilir bu
Post automatically merged:

yaşın küçükse bırak hiç bulaşma. Yemişim aşkı çoğu boş . canı sıkılan aşık oluyor. mesela bizim burda 10 kişi 1 kıza aşık.
amaaan kardeş aşık olsam neye yarar beni sevmedikten sonra
Post automatically merged:

Daha önce bir sohbetiniz aranızda bir konuşma oldu mu yoksa şans eseri fotoğrafını gördükten sonra mı böyle oldunuz ?
konuşmamız oldu falan ama onun beni sevdiğini düşünmüyorum biraz önce de kesinleşti bu durum :/

Geri