OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,800
ilk kez olduysan geç kalmışsın
ben 14 yaşında lgsye girdiğim sınıfta bir kıza aşık olmuştum çoğunlukla da bu yaşlarda oluyor insanlarda
ilk kez olduysan geç kalmışsın
boş konubi tane kız var sürekli aklımdan çıkaramadığım sürekli konuşmak istediğim ve gerçekten önemsediğim. onsuz her dakika acaba şuan napıyor diye düşünüyorum bunlar aşkın belirtileri midir
Benim'de böyleydi ama sonu kötü bitti.bi tane kız var sürekli aklımdan çıkaramadığım sürekli konuşmak istediğim ve gerçekten önemsediğim. onsuz her dakika acaba şuan napıyor diye düşünüyorum bunlar aşkın belirtileri midir
Benim tam da öyle oldu bu adam işi biliyor moruq.Hormonların salgılanmış genelde insanlar tip bile olmayana aşık oluyor. Hormonlar işte. Rahat ol taş çatlasın 6 aya aklına bile gelmiyecek.
Kandes abımız.Değil.
Aşk değil hoşlanmak.
Hatta hoşlandığını bile düşünmüyorum.
yaşın küçükse bırak hiç bulaşma. Yemişim aşkı çoğu boş . canı sıkılan aşık oluyor. mesela bizim burda 10 kişi 1 kıza aşık.bi tane kız var sürekli aklımdan çıkaramadığım sürekli konuşmak istediğim ve gerçekten önemsediğim. onsuz her dakika acaba şuan napıyor diye düşünüyorum bunlar aşkın belirtileri midir
ilk kez miilk kez olduysan geç kalmışsın
ben 14 yaşında lgsye girdiğim sınıfta bir kıza aşık olmuştum çoğunlukla da bu yaşlarda oluyor insanlarda
amaaan kardeş aşık olsam neye yarar beni sevmedikten sonrayaşın küçükse bırak hiç bulaşma. Yemişim aşkı çoğu boş . canı sıkılan aşık oluyor. mesela bizim burda 10 kişi 1 kıza aşık.
konuşmamız oldu falan ama onun beni sevdiğini düşünmüyorum biraz önce de kesinleşti bu durum :/Daha önce bir sohbetiniz aranızda bir konuşma oldu mu yoksa şans eseri fotoğrafını gördükten sonra mı böyle oldunuz ?
evet olabilir10 sene sonra bu instagram postu olucak...