Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Atatürk tüm ümidim gençliktedir derken ziya arkasina Atatürk ün resmini alip okullari açmasi böyle bir zamanda 
Herkese farklı sınav hazırlamak zorunda olurlar.Olayın dramla ilgisi yok. Yapacaklarsa herkesi aynı anda yapmasınlar.
Evet konu sağlık lakin heryer açık zaten sınavları olabildiğince ertelediler dahada erteleyemezlerhala anlamıyor musunuz konu eğitim değil konu SAĞLIK SAĞLIK !!!!!
Zaten uzaktan eğitimin sınavını yüz yüze yapmak saçmalık. Kimin ne durumda olduğunu bilemezsin zira.Olsun hocam sonuç olarak sınav sınavdır.
ben oy kullanmayı 2 ay ile kaçıracam neyse bi 4 yıl daha zevkle beklerim eğer kurtulmazsak 2023te2023 ü dört gözle bekliyorum.
Güneşli günler bizi bekliyor.2023 ü dört gözle bekliyorum.
bu foruma ne ile bağlanıyorsan onu gelişimin için kullanEngellendikten sonra nasıl gelişelim ki?
Aynı anda yapmaları lazım aynen. O zamanda öğretmenlere iş düşcek çeşit çeşit sınav hazırlıcaklar ama buna değer.Olayın dramla ilgisi yok. Yapacaklarsa herkesi aynı anda yapmasınlar.
Önce 9'ları sonra 10'ları sonra 11'leri yapsınlar o zaman. Bu da mı çok zor?Herkese farklı sınav hazırlamak zorunda olurlar.
ziya hocam sınavları iptal edinbu yetmiyormuş gibi matematik hocası çok zor sormuş delirecem!
kimse yapamadı![]()