Neler Yeni

ben bir yanlış yaptım...

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
aslında bir şekilde onun da senden hoşlanmasını sağlarsan eğer sen daha mutlu olursun

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bilader git konuş de böyle böyle ben sen den hoşlanıyorum kararına her türlü saygı duyarım eğer kabul etmezsen bile arkadaş lığımız bozulmasın de

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kaç kere düşündüm ama yemiyor abi kaybetme korkusu çok
eğer karşılıklı değilse hisleri zaten eninde sonunda bitecek açılmayıp arkadaş kalmak en saçma şey bence bi de kuru kuru wpden falan yazma yüz yüze konuş red yersen yavaş yavaş arkadaşlığınız da biter (başta bitmeyecek gibi gözükür) sonra sen de unutursun zaten sakın ''ben böyle yaşamam'' da bilmem ne triplerine girme bu yaşına nasıl geldin

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
evet ben bir yanlış yaptım
en yakın arkadaşımdan hoşlanmaya başladım ve yakın olduğumuz için hep konuşma içindeyiz ondan uzak duramıyorum
eskiden hoşlanmıyorum diyordum sadece geçici bir heves diyordum ama bu sıralar artık öyle de diyemiyorum
sıkıntı şu o beni yakın arkadaşı olarak görüyor...
iki ucu b.. deynekdeyim
sizden yardım istiyorum bu duygudan kurtulmam için ne gerekiyor özelden yazarsanız daha güzel olur mesaj kalabalığı olmasın pek ;)
(konu kapatılır ise anlayışla karşılarım )
Çat kapı diye giriyorsun karşm vuruyosun gerçekleri yüzüne... Şaka bir yana söyliyim:
1. Ona açılmazsan bir süre sonra sana çok koyar bu durum.
2. Başkalarıyla konuşunca falan kıskanırsın.
4. Açılırsan da seni sevmeyebilir.
5. Seni sevedebilir.
6. En kötüsü seni sevmemesine ya da net olmamasına rağmen seviyorum diyebilir (bunu bilirim bu lanet şeyi kendim yaşadım/yaptım.)
7. Soğuk suyun altına gir ve ben adamım nidalarıyla k*çın donana kadar kendini gaza getir ve dirayetli olduğunu kendine kanıtla (işe yarar depresyona girmeni de engeller.)
8. Bu söylediklerim genelde olur yani mantık çerçevesinde de düşününce insan psikolojisi bir süre sonra dayanamaz doğal olarak, açılırsan 3 durum var yukarda belirttim, açılmazsın yine kötü ve iyi durumlar var yani eğer açılmıycaksan onu cidden arkadaşın olarak gör ya da kendinden uzaklaştır yavaşça(Dirayetin varsa arkadaşın olarak gör yoksa da zamanla soğursun zaten.)

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
bilader git konuş de böyle böyle ben sen den hoşlanıyorum kararına her türlü saygı duyarım eğer kabul etmezsen bile arkadaş lığımız bozulmasın de
böyle bir senaryo olursa aramız açılır çünkü ona ne gözle baktığımı biliyor ve daha kötü olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

En yakin arakadasın kizmi erkekmi
kız kanka ŞLUSGFŞIAUDGAS

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,653
İsim
Taha yücel

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Çat kapı diye giriyorsun karşm vuruyosun gerçekleri yüzüne... Şaka bir yana söyliyim:
1. Ona açılmazsan bir süre sonra sana çok koyar bu durum.
2. Başkalarıyla konuşunca falan kıskanırsın.
4. Açılırsan da seni sevmeyebilir.
5. Seni sevedebilir.
6. En kötüsü seni sevmemesine ya da net olmamasına rağmen seviyorum diyebilir (bunu bilirim bu lanet şeyi kendim yaşadım/yaptım.)
7. Soğuk suyun altına gir ve ben adamım nidalarıyla k*çın donana kadar kendini gaza getir ve dirayetli olduğunu kendine kanıtla (işe yarar depresyona girmeni de engeller.)
Dediğin doğru kıskanmaya vs de başladım ama belli etmiyorum ama soğuk duşu denicem

106410

80+ Silver
Özgüvenli ol git acil kıza, reddetse bile dünyanın sonu değil sonuçta.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
böyle bir senaryo olursa aramız açılır çünkü ona ne gözle baktığımı biliyor ve daha kötü olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız kanka ŞLUSGFŞIAUDGAS
kanka şimdi ben kızların iç dünyasını bilemem kızdan kıza değişir ama kanka ya oda senden bir şey hissediyor sa

Top Bottom