Neler Yeni

ben bir yanlış yaptım...

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
brocum senin için yapılacak belli....

Bu saatten sonra sen onu arkadaş olarak felan göremezsin o yüzden açılacaksın. Anlat derdini kabul ederse denersiniz.

Kabul etmezse aranız açılır, en azından ileride sevgilisiyle seni kahve içmeye davet ettiğinde yüreğin sızlamaz.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bu arada özelden bir şey sorcam gelsene 1 dk

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Tmm bisey saha sorcam iyi anlasiyormusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve kizin sevgilisi varmi
çoook iyi anlaşıyoruz
vardı(1 ay bile sürmemiştir)köü şeyler yaptı ayrıldılar ben de olaylara şahit oldum sadece izledim....

brocum senin için yapılacak belli....

Bu saatten sonra sen onu arkadaş olarak felan göremezsin o yüzden açılacaksın. Anlat derdini kabul ederse denersiniz.

Kabul etmezse aranız açılır, en azından ileride sevgilisiyle seni kahve içmeye davet ettiğinde yüreğin sızlamaz.
en korktuğum olaylardan 1 tanesi ..

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bilader git konuş de böyle böyle ben sen den hoşlanıyorum kararına her türlü saygı duyarım eğer kabul etmezsen bile arkadaş lığımız bozulmasın de
hee sonrada kızın sevgilisiyle okey felanda oynasın mı mehmet ???

MAntıklımı o konuşmadan sonra arkadaşlık

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
çoook iyi anlaşıyoruz
vardı(1 ay bile sürmemiştir)köü şeyler yaptı ayrıldılar ben de olaylara şahit oldum sadece izledim....

Eğerki şunu söyliyim sadece ona açilirsan ve ilerde evlenme durumları olursa çok iyi anlaşirsin bu kadar

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çoook iyi anlaşıyoruz

korkacak bişey yok olum. sen böyle böyle düşünürken içten içe aşık olacaksın. karşında sevgilisine sarılsın istermisin ???

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
insan sevdiğine arkadaş olamaz. yarın bi gün kız buna flörtünü ya da sevgilini anlattığı zaman dinlerken çekeceği üzüntüyü yaşamayan bilmez.
Aynen öyle.

Dostum bence sevgili olmayı dene ama öyle küçük küçük değil git koy masaya ya benimsin ya da hiçsin!, de. O an onu kaybettiğini düşünsen bile zaten ondan hoşlanmaya başlayarak onu çoktan kaybettin sen. Yani orada bi şey kaybetmiyorsun ama kendine bi şey kazanma şansı oluşturuyorsun. Eğer yok ben koca bir p*ssy'yim dersen onun yanında durduğun her an ondan daha da hoşlanacaksın ve bu ilerde git gide bir cinsel isteğe dönecek. Her türlü onu zaten kaybettin, belki sevgili olmak istersen az da olsun bi şansın var.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
doğru konuşuyon..
yaşadığın gün kadar, bi daha yaşayacağının garantisi yok. yapıştır kalbinden geçeni. sen pırlantanı ortaya koy değerini bilmezse o utansın...

Top Bottom