Neler Yeni

ben bir yanlış yaptım...

Hsyncolk

80+
16-17 arasıyım işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

açılmaya korkuyorum sıkıntı o ya
Bak 29 yaşında bi arkadaşın olarak sana bi tavsiye vereyim. Eninde sonunda o normal arkadaşlıklarında bozuluyor uzak kalıyorsun işin gücün oluyor farklı şehirlere gidiyorsun yalnız kalıyorsun vs. O yüzden net ol açıl içinde kalmasın, sonra akışına bırak üstüne de gitme. Düşünme de kendini arkadaş kalmaya da zorlama akışına bırak yani. Aslan gibi konuş kendine güven sonra köşene çekil.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Bak 29 yaşında bi arkadaşın olarak sana bi tavsiye vereyim. Eninde sonunda o normal arkadaşlıklarında bozuluyor uzak kalıyorsun işin gücün oluyor farklı şehirlere gidiyorsun yalnız kalıyorsun vs. O yüzden net ol açıl içinde kalmasın, sonra akışına bırak üstüne de gitme. Düşünme de kendini arkadaş kalmaya da zorlama akışına bırak yani. Aslan gibi konuş kendine güven sonra köşene çekil.
29 yıl tecrübeli olduğun için haklısın yani doğru söze ne denir..

eminim ki bu yazılanları yarın unutup ona yine bakacaksın :)
şimdiden söylüyorum evet bakacağım ama bu dediklerinizi aklıma getireceğim

Hsyncolk

80+
29 yıl tecrübeli olduğun için haklısın yani doğru söze ne denir..

şimdiden söylüyorum evet bakacağım ama bu dediklerinizi aklıma getireceğim
Öyle tabii. Bak ben ortaokuldayken 3 sene bekledim. Mezun günü açıldım. Hayır dedi. Vay ** dedim ben 3 yıl niye beklemişimm ki :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ah o deme g.. bende olsa .
abi çok güzel konuşuyon gerçekten eline sağlık insanı düşündürüyorsun
yaşından dolayı çekingen olabilirsin utangaç olabilirsin...
Aşkın daha erkeni olmaz. Ama geç kalmışlığı olur.
Ona geç kalma. Bi boşluğunda, senin mutlu ettiğinin zerresi kadar mutlu etmeyecek, bi kişiye gönlünü kaptırıp mahvolabilir.

Sen beyefendi ol. Anlat güzel hislerini, bence oda boş değildir. onu tamamlamasaydın yanında olmazdı.

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
evet ben bir yanlış yaptım
en yakın arkadaşımdan hoşlanmaya başladım ve yakın olduğumuz için hep konuşma içindeyiz ondan uzak duramıyorum
eskiden hoşlanmıyorum diyordum sadece geçici bir heves diyordum ama bu sıralar artık öyle de diyemiyorum
sıkıntı şu o beni yakın arkadaşı olarak görüyor...
iki ucu b.. deynekdeyim
sizden yardım istiyorum bu duygudan kurtulmam için ne gerekiyor özelden yazarsanız daha güzel olur mesaj kalabalığı olmasın pek ;)
(konu kapatılır ise anlayışla karşılarım )
Kanka açıl gitsin açılırsan arkadaşlığını kaybedebilirsin ama şöyle düşün sonuçta arkadaşlıklar kafaları uyuşan insanlar arsında geçer eğer açılımdan ve kız sana olumlu bir yanıtla gelirse dünyanın en mutlu insanı olabilirsin tabi anlayışla karşılamaya da ihtimali var ama bu ihtimali göz önünde bulundurma olumlu düşün

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Öyle tabii. Bak ben ortaokuldayken 3 sene bekledim. Mezun günü açıldım. Hayır dedi. Vay ** dedim ben 3 yıl niye beklemişimm ki :D
gerçekten kötü durum abi

yaşından dolayı çekingen olabilirsin utangaç olabilirsin...
Aşkın daha erkeni olmaz. Ama geç kalmışlığı olur.
Ona geç kalma. Bi boşluğunda, senin mutlu ettiğinin zerresi kadar mutlu etmeyecek, bi kişiye gönlünü kaptırıp mahvolabilir.

Sen beyefendi ol. Anlat güzel hislerini, bence oda boş değildir. onu tamamlamasaydın yanında olmazdı.
eğer yaparsam bu forma yazacağım abi ordan okuyacaksın beni ;)

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
Valla aynısını ortaokulda yaşadım (liseye geçtim bu sene) 5. Sınıfın başından 8e kadar sevdim en sonunda hayır dedi boşuna beklemişim ben de xd

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Kanka açıl gitsin açılırsan arkadaşlığını kaybedebilirsin ama şöyle düşün sonuçta arkadaşlıklar kafaları uyuşan insanlar arsında geçer eğer açılımdan ve kız sana olumlu bir yanıtla gelirse dünyanın en mutlu insanı olabilirsin tabi anlayışla karşılamaya da ihtimali var ama bu ihtimali göz önünde bulundurma olumlu düşün
olumlu düşün olumluolsun

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gerçekten kötü durum abi

eğer yaparsam bu forma yazacağım abi ordan okuyacaksın beni ;)
hadi bakalım inşallah pp de beraber resminizi görürüz

Hsyncolk

80+
Valla aynısını ortaokulda yaşadım (liseye geçtim bu sene) 5. Sınıfın başından 8e kadar sevdim en sonunda hayır dedi boşuna beklemişim ben de xd
Yanii o yüzden aslan gibi olun cool olun, sevin ama platonik olmadan sevin. Dönerse senindir icabındaa :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,380
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom