Neler Yeni

Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali sancak
Arkadaşlar bronz 2yim karşıma sürekli gold geliyor artık sıkmaya başladı gold gelmese illa bir smurf geliyor birde 144hz ekranları var cıkmadan hs yiyorum sıktı silicem artık 2 aydır bronz 2 bronz 3 atlaması imkansız hale geldi yok mu bi çaresi

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Cod falan oynayin bosverin şöyle toksit oyunları

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Demek ki iyi oynuyorsun karşına goldlar geliyor. Her maç gelmez MMR'ın. Vs. Etkili bu durumda. Maç kazanirsan düzelir.

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali sancak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demek ki iyi oynuyorsun karşına goldlar geliyor. Her maç gelmez MMR'ın. Vs. Etkili bu durumda. Maç kazanirsan düzelir.
Kazanilmiyor vallahi imkani yok 4 mac girdim 4üne de bi smurf bi gold hepside yenilgi ya xantares olacaksın ya da olacaksın başka şans yok takım desen zaten bot gibi hareket ediyolar nasıl rank atlıyolar hiçbir fikrim yok

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Kazanilmiyor vallahi imkani yok 4 mac girdim 4üne de bi smurf bi gold hepside yenilgi ya xantares olacaksın ya da olacaksın başka şans yok takım desen zaten bot gibi hareket ediyolar nasıl rank atlıyolar hiçbir fikrim yok
Adamlar iyi oynuyor kanka cs değil burası. Ayrıca hesap falan satın mı aldın ondan da olabilir. Yada kendini gelistirmen gerekli. Dm boşuna yok

EmreS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emre Saglam
Tek çare 5 pre girmek. Birde frankfurt sunucusuna da girmeyi deneyebilirsin. Toxic ve smurf pek fazla olmuyor orada.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar bronz 2yim karşıma sürekli gold geliyor artık sıkmaya başladı gold gelmese illa bir smurf geliyor birde 144hz ekranları var cıkmadan hs yiyorum sıktı silicem artık 2 aydır bronz 2 bronz 3 atlaması imkansız hale geldi yok mu bi çaresi
Bazen smurf olmuyor sadece gününde oluyorsun bende Gold 3üm karşıma plat 3 ve yanında dia 3 çerçeveli biri geldi fakat maçta MVP oldum

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali sancak
Adamlar iyi oynuyor kanka cs değil burası. Ayrıca hesap falan satın mı aldın ondan da olabilir. Yada kendini gelistirmen gerekli. Dm boşuna yok
Cs hile olmasın 10 basar buna. Adam gibi eşleştiriyor, kendim kastım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek çare 5 pre girmek. Birde frankfurt sunucusuna da girmeyi deneyebilirsin. Toxic ve smurf pek fazla olmuyor orada.
Evet frankfurt deniycem 5 tane arkim yok

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    11.3 KB · Hit: 42

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Cs hile olmasın 10 basar buna. Adam gibi eşleştiriyor, kendim kastım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet frankfurt deniycem 5 tane arkim yok
Frankfurt falan değil paris gir girersen ayrıca cs deki mekanikler valoda yok. Yukardaki arkadaşın dediği gibi gününde olman gerek mental yüksek olmalı.

Top Bottom