Ben Bronzum Rakip Gold - Valorant

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Arkadaşlar bronz 2yim karşıma sürekli gold geliyor artık sıkmaya başladı gold gelmese illa bir smurf geliyor birde 144hz ekranları var cıkmadan hs yiyorum sıktı silicem artık 2 aydır bronz 2 bronz 3 atlaması imkansız hale geldi yok mu bi çaresi

Cod falan oynayin bosverin şöyle toksit oyunları

Demek ki iyi oynuyorsun karşına goldlar geliyor. Her maç gelmez MMR'ın. Vs. Etkili bu durumda. Maç kazanirsan düzelir.

Demek ki iyi oynuyorsun karşına goldlar geliyor. Her maç gelmez MMR'ın. Vs. Etkili bu durumda. Maç kazanirsan düzelir.
Kazanilmiyor vallahi imkani yok 4 mac girdim 4üne de bi smurf bi gold hepside yenilgi ya xantares olacaksın ya da olacaksın başka şans yok takım desen zaten bot gibi hareket ediyolar nasıl rank atlıyolar hiçbir fikrim yok

Kazanilmiyor vallahi imkani yok 4 mac girdim 4üne de bi smurf bi gold hepside yenilgi ya xantares olacaksın ya da olacaksın başka şans yok takım desen zaten bot gibi hareket ediyolar nasıl rank atlıyolar hiçbir fikrim yok
Adamlar iyi oynuyor kanka cs değil burası. Ayrıca hesap falan satın mı aldın ondan da olabilir. Yada kendini gelistirmen gerekli. Dm boşuna yok

Tek çare 5 pre girmek. Birde frankfurt sunucusuna da girmeyi deneyebilirsin. Toxic ve smurf pek fazla olmuyor orada.

Arkadaşlar bronz 2yim karşıma sürekli gold geliyor artık sıkmaya başladı gold gelmese illa bir smurf geliyor birde 144hz ekranları var cıkmadan hs yiyorum sıktı silicem artık 2 aydır bronz 2 bronz 3 atlaması imkansız hale geldi yok mu bi çaresi
Bazen smurf olmuyor sadece gününde oluyorsun bende Gold 3üm karşıma plat 3 ve yanında dia 3 çerçeveli biri geldi fakat maçta MVP oldum

Adamlar iyi oynuyor kanka cs değil burası. Ayrıca hesap falan satın mı aldın ondan da olabilir. Yada kendini gelistirmen gerekli. Dm boşuna yok
Cs hile olmasın 10 basar buna. Adam gibi eşleştiriyor, kendim kastım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek çare 5 pre girmek. Birde frankfurt sunucusuna da girmeyi deneyebilirsin. Toxic ve smurf pek fazla olmuyor orada.
Evet frankfurt deniycem 5 tane arkim yok

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    11.3 KB · Hit: 56
Cs hile olmasın 10 basar buna. Adam gibi eşleştiriyor, kendim kastım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet frankfurt deniycem 5 tane arkim yok
Frankfurt falan değil paris gir girersen ayrıca cs deki mekanikler valoda yok. Yukardaki arkadaşın dediği gibi gününde olman gerek mental yüksek olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,376
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri