AKAsienna
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 254
- İsim
- Akif Kaya
Öncelikselen herkese hayırlı ramazanlar. Ben sistemi 8gb tek ramli olarak satın aldim fakat şimdi 16 dual yapmak istiyorum ama sağolsun amd stok soğutucu yüzünden pek sığacak gibi görünmüyor. Sığsa bile yamuk bir şekilde yani kanırtarak sığar zannımca, xpg'nin de ramleri geniş biraz ne yapabilirim? Coolerı sökmem mi gerekir?
Not.Bu arada sistemi aldığımda Gamepowerın airbender modelli coolerını da hediye ettiler onunla değiştirebilirim o zaman muhtemelen sığar fakat bi ram için o kadar iş çıksın istemiyorum açıkçası direk alır tık tık takarım geçerim diye düşünüyordum.
Bu arada ulan AMD bu stok cooler nedir yahu bu kadar tiz ve yüksek ses çıkaran cooler mı olur.
Not.Bu arada sistemi aldığımda Gamepowerın airbender modelli coolerını da hediye ettiler onunla değiştirebilirim o zaman muhtemelen sığar fakat bi ram için o kadar iş çıksın istemiyorum açıkçası direk alır tık tık takarım geçerim diye düşünüyordum.
Bu arada ulan AMD bu stok cooler nedir yahu bu kadar tiz ve yüksek ses çıkaran cooler mı olur.
GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com