Neler Yeni

Ben çok güldüm sizde gülün :)

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Yazılım ve donanım aynı şeymiş onu öğrendim bu konudan.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
700W yetiyor mu? Bu sisteme
dostum adam yazılımda bilgili anladığımıza göre
dikkat et heçklemesin seni:D

her yazılımcı donanımda iyi olcak diye bir kural yok
Valla neye güldüğünü çözemedim.
Adamın PC bileşenleri hakkında pek bilgisi olmayabilir fakat emin ol windows hakkında olan bilgisi senden çok daha üstündür. :D
Olabilir yazılım alanında bilgili olan biri donanımdada bilgili olacak diyr bir kural yok.
mecbur değil her şeyi bilmeyi

Kastettiğim şey yanlıs anlaşıldı sanırım.Burda kastettiğim sistemi alan adam teknolojiye uzak bir insan değil yani internetten hiçmi araştırmadan ileri yaşta teknolojiye uzak bir kullanıcı gibi "aaa param var gideyim bi teknoloji mağazasına en pahalı ne varsa alayım " mantıgıylamı almıs acaba birde ankarada hiçmi toplayacak kişi bulamadıda maraştan bu youtuber arkadası getirmiş birde işin prosu sensin falan demesi komik geldi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kastettiğim şey yanlıs anlaşıldı sanırım.Burda kastettiğim sistemi alan adam teknolojiye uzak bir insan değil yani internetten hiçmi araştırmadan ileri yaşta teknolojiye uzak bir kullanıcı gibi "aaa param var gideyim bi teknoloji mağazasına en pahalı ne varsa alayım " mantıgıylamı almıs acaba birde ankarada hiçmi toplayacak kişi bulamadıda maraştan bu youtuber arkadası getirmiş birde işin prosu sensin falan demesi komik geldi
yav adam zaten iyi değil toplayan adam hakkında sayfalarca yazı yazıldı hakan mı ney adı işte o adamı geç de
olabiliyor aga en azından gidip turbox filan almamış

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Adam parasi varmiş almiş ucuzuna kaçmamiş sem James Donkey ssd monitör alirsin biraz daha ucuz olsun diye adam Asus rog toplamiş her şeyi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum bu haqquş u neden sürekli linçliyorlar anlamıyorum.
Yaptığı önerdiği bazı sistemler güzel olmayabilir fakat adamın zaten işi montaj yapmak, videolarının çoğunda birilerinin sistemlerini montajlıyor.
Adam sistem aldırmıyor ki sistemi alıp adama montajını yaptırıyorlar ve adamda güzelce montajlıyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alan memnun veren memnun üstüne bir şey konuşmanın pek bir anlamı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,059
Üyeler
163,255
Son üye
dddana
Top Bottom