olabilir
700W yetiyor mu? Bu sisteme
dostum adam yazılımda bilgili anladığımıza göre
dikkat et heçklemesin seni
her yazılımcı donanımda iyi olcak diye bir kural yok
Valla neye güldüğünü çözemedim.
Adamın PC bileşenleri hakkında pek bilgisi olmayabilir fakat emin ol windows hakkında olan bilgisi senden çok daha üstündür.
Olabilir yazılım alanında bilgili olan biri donanımdada bilgili olacak diyr bir kural yok.
mecbur değil her şeyi bilmeyi
yav adam zaten iyi değil toplayan adam hakkında sayfalarca yazı yazıldı hakan mı ney adı işte o adamı geç deKastettiğim şey yanlıs anlaşıldı sanırım.Burda kastettiğim sistemi alan adam teknolojiye uzak bir insan değil yani internetten hiçmi araştırmadan ileri yaşta teknolojiye uzak bir kullanıcı gibi "aaa param var gideyim bi teknoloji mağazasına en pahalı ne varsa alayım " mantıgıylamı almıs acaba birde ankarada hiçmi toplayacak kişi bulamadıda maraştan bu youtuber arkadası getirmiş birde işin prosu sensin falan demesi komik geldi
Adam parasi varmiş almiş ucuzuna kaçmamiş sem James Donkey ssd monitör alirsin biraz daha ucuz olsun diye adam Asus rog toplamiş her şeyiKastettiğim şey yanlıs anlaşıldı sanırım.Burda kastettiğim sistemi alan adam teknolojiye uzak bir insan değil yani internetten hiçmi araştırmadan ileri yaşta teknolojiye uzak bir kullanıcı gibi "aaa param var gideyim bi teknoloji mağazasına en pahalı ne varsa alayım " mantıgıylamı almıs acaba birde ankarada hiçmi toplayacak kişi bulamadıda maraştan bu youtuber arkadası getirmiş birde işin prosu sensin falan demesi komik geldi
Dostum bu haqquş u neden sürekli linçliyorlar anlamıyorum.Kastettiğim şey yanlıs anlaşıldı sanırım.Burda kastettiğim sistemi alan adam teknolojiye uzak bir insan değil yani internetten hiçmi araştırmadan ileri yaşta teknolojiye uzak bir kullanıcı gibi "aaa param var gideyim bi teknoloji mağazasına en pahalı ne varsa alayım " mantıgıylamı almıs acaba birde ankarada hiçmi toplayacak kişi bulamadıda maraştan bu youtuber arkadası getirmiş birde işin prosu sensin falan demesi komik geldi