Neler Yeni

Ben Duygusuz Bir Ayı mıyım?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Deprem sonrasında yakınlarım öldü 50K ya yakın kişşi öldü, şehirler yerle bir oldu, sürüsüyle hayali olan insan sekteye uğradı. Ruhsuz dediğim ablam bile ağladı deprem dolayısıyla.

AMA BEN GRAM DUYGULANAMIYORUM

haberleri izlerken meraktan değil zevkine izliyorum, ölenlere "hmm geçmiş olsun" diyip geçiyorum. Kısaca çok önemsemiyorum. Ben ruhsuz bir ayı mıyım? Yoksa moralimi bozmaktan kaçınmaya filan mı çalışıyorum sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Deprem sonrasında yakınlarım öldü 50K ya yakın kişşi öldü, şehirler yerle bir oldu, sürüsüyle hayali olan insan sekteye uğradı. Ruhsuz dediğim ablam bile ağladı deprem dolayısıyla.

haberleri izlerken meraktan değil zevkine izliyorum, ölenlere "hmm geçmiş olsun" diyip geçiyorum. Kısaca çok önemsemiyorum. Ben ruhsuz bir ayı mıyım? Yoksa moralimi bozmaktan kaçınmaya filan mı çalışıyorum sadece.
duygularını kaybetmiş olabilirsin ama benzer bir durum yaşamadığın sürece düzeleceğini sanmıyorum

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bende moralimi bozmamak için fazla bakmamaya çalışıyorum ama instagramdaki videoları gördükçe duygulanmıyor değilim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Sadece duygularını bastırıyor olabilirsin istemeden ya da yoğun yaşamıyorsun. Her olayda herkes ağlayacak diye bir durum yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Sadece duygularını bastırıyor olabilirsin istemeden ya da yoğun yaşamıyorsun. Her olayda herkes ağlayacak diye bir durum yok.
kesinlikle her olayda herkes ağlayacak diye bir şey yok fakat bu toplumsal bir sorun mesela seni tanımasam bile bir felakette başına bir şey gelse şahsen söylüyorum üzülürdüm

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
bendede aynı durum yardımı yaptım bakıyorum etrafımdakilere kardeşi arkadaşı ölmüş çok tepkisiz dinliyorum aynı şekilde gündelik hayatımdada yüz hatlarım sabit gülünce gözlerimin içi gülmüyor bazen bir kişiye bakarken bir şey söyleyecekmiş gibi bakıyorum ama sadece öylesine bakıyorum garip bir durum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkes ağlayacak değil. Sevinmediğin, gülmediğin sürece kaliteli bir bireysindir. Böyle şeylere sevinen gülenler iğrenç, leş insanın tekidir.

Receb İvedik

80+ Bronze

kendini avutuyorsun bence bir de o başlık ne la

FurkanIIy

80+ Bronze

Charmquell'in yaptığı canlı yayını ve videoyu izleyene kadar ben de duygusuz bir ayı olduğumu düşünüyordum.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi

milenix

80+ Gold
bende aynıyım