Tabikide konuşabilir başka erkeklerle.selam benim hoşlandığım bir kız var konşuyoruz bazen instagramdan mesela bugün performans sorularıın bazılarını bana çözdürdü ama sonra gitti başka erkeklerle konuştu ben kullanılıyor muyum
Hocam kullanilmişsin ama gerçekten seviyorsan kizla arani yakin tutmaya çalişmalisin sürekli konuş konu bulmaya çalış bişeyler yap yoksa 3 gün sonra başkasiyla el ele görürsün yaşanmadik bi durum değilbilmiyorum başkalarına daha yakın gibi geliyor sanki ben kullanılıyormuş gibi hissediyorum
Tamam işte sorduğum soruda burda. Başka erkeklere daha yakın olmasında herhangi bir sorun görmüyorum.bilmiyorum başkalarına daha yakın gibi geliyor sanki ben kullanılıyormuş gibi hissediyorum
Hoşlanmış olsaydı diğer erkeklerle konuşmazdi hocam eğer gerçekten seviyorsa seni, gözü senden baskasini görmezevet ve ben bu sorunun cebaını arıyorum bir nebze
galiba biraz daha beklemeliyim işlerini çok yapmam zaten ço kyaptırmıyor bazen yaptırıyor bende çok istemem bu durumuTamam işte sorduğum soruda burda. Başka erkeklere daha yakın olmasında herhangi bir sorun görmüyorum.
Sonuçta sevgilin , karın yada flörtün değil .
Eğer ona karşı hislerini bilmesine rağmen yapsaydı anlardım. Şuan yapman gereken 2 seçeneğin var. :
-Korkaklığı bırakıp açılacan ve cevabına göre hareket edecen.
-Ona diğer insanlara davrandığın gibi davranacan. Her işine koşuşturmayacan. *Tıpkı diğer insanlara yaptığın gibi
Seç ve yap
Sen bilirsin knk ama "uygun zaman " diye bir şey yok. Haberin olsungaliba biraz daha beklemeliyim işlerini çok yapmam zaten ço kyaptırmıyor bazen yaptırıyor bende çok istemem bu durumu
Şaka mı bu sen sevdiğin kız hariç hiç bir kız ile konuşmuyor musun eğer böyleyse şahsen ilk defa karşılaşıyorum. Konuşmaktan kastım normal iletişim yani başkasıyla förtleşecek halin yokHoşlanmış olsaydı diğer erkeklerle konuşmazdi hocam eğer gerçekten seviyorsa seni, gözü senden baskasini görmez
hocam yan bi tane çoçuk var ona biraz farklı davranıyor ben anladım ne olduğunu ama yinede fikrinizi almak istemiştimBaşka erkeklerle konuşması seni seviyor veya sevmiyor anlamına gelmez. Davranışları önemli diğer erkeklerden sana farklı davranıyor mu bunu gözlemle
kızın senden hoşlandığını bile düşenebilirsin ama böyle çıkmaz. Sıkıntı bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka mı bu sen sevdiğin kız hariç hiç bir kız ile konuşmuyor musun eğer böyleyse şahsen ilk defa karşılaşıyorum. Konuşmaktan kastım normal iletişim yani