ben mi görmek istemiyorum

Başka erkeklerle konuşması seni seviyor veya sevmiyor anlamına gelmez. Davranışları önemli diğer erkeklerden sana farklı davranıyor mu bunu gözlemle
kızın senden hoşlandığını bile düşenebilirsin ama böyle çıkmaz. Sıkıntı bir durum
Post automatically merged:

Şaka mı bu sen sevdiğin kız hariç hiç bir kız ile konuşmuyor musun eğer böyleyse şahsen ilk defa karşılaşıyorum. Konuşmaktan kastım normal iletişim yani başkasıyla förtleşecek halin yok
Kanka benim dediğim başka erkeklerle konuşmasi flört anlaminda konuşmasi çocuk burda ben ondan hoşlaniyorum ancak başka erkeklerle konuşuyor yani flörtöz bi tavirla konuştuğunu kast ediyo, iyi misin ben arkadaşça konuşamazlar demedim isteyen istediği gibi konuşur ama işin içine aşk ve cilve girmeden

Kanka benim dediğim başka erkeklerle konuşmasi flört anlaminda konuşmasi çocuk burda ben ondan hoşlaniyorum ancak başka erkeklerle konuşuyor yani flörtöz bi tavirla konuştuğunu kast ediyo, iyi misin ben arkadaşça konuşamazlar demedim isteyen istediği gibi konuşur ama işin içine aşk ve cilve girmeden
Öyle anlaşılmıyor işte veya ben öyle anlamadım kız diğer erkeklerle arkadaşça ileşitim kurdu sen de diğer erkeklerle konuşmazdı diyince arkadaşça ileşitim bile kurmazdı anlamı çıkıyor

selam benim hoşlandığım bir kız var konşuyoruz bazen instagramdan mesela bugün performans sorularıın bazılarını bana çözdürdü ama sonra gitti başka erkeklerle konuştu ben kullanılıyor muyum
Arkadas olarak görüyor seni benzer seyler yaşadım 2 yil bekledim açıldım reddetti ilk hafta dünyanın sonu gibi gelsede hayatimin devam ettigini ve cok olagan birsey oldugunun farkina vardigim icin hicbirsey olmamis gibi devam ettim gece 1e kadar 1den sonra yine aklima geliyor ona yapicak birsey yok

Öyle anlaşılmıyor işte veya ben öyle anlamadım kız diğer erkeklerle arkadaşça ileşitim kurdu sen de diğer erkeklerle konuşmazdı diyince arkadaşça ileşitim bile kurmazdı anlamı çıkıyor
Yanliş açiklamişim özür dilerim

Köpek gibi kızın peşinde koşma bazen biraz mesafeli davran ondan hoşlandığını belli etmemeye çalış ama arada bir flört et

Geri