Ben... ne yapmalıyım?

Gokhandemir1788

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
190
Benim internetten tanıştığım bi dostum vardı 2-3 yıllık sonra çocukluk yaptı ve kavga ettik yollarımızı ayırdık sonra bana tüm mesajlarını düzenleyerek sanki o saygılı konuşmuş ta ben saygısızlık yapmışım gibi lanse etmiş ben de mesajımı düzenleyerek enes ben sen gibi işsiz değilim o mesajları düzenlemem az büyü kk yazdım oda bana bunu yazmış resmini koyucam ama koymadan önce olayı anlatim ben kız rp yaparak kendimce eğleniyorum ve buda bunu biliyor bana şunu yazmış
1689995887763.png
böyle yazmasına karşılık şunu yazdım
1689995907469.png
ama onun yazdığı bana aşırı koydu
sizce trol yapmayıp eğlence kaynağımı yok mu etmeliyim onun dediğini mi yapmalıyım yani

Zaten sen şuan suç işliyorsun. Sosyal medyada izinsiz kişisel fotoğrafları kullanmak yasaktır.

Benim internetten tanıştığım bi dostum vardı 2-3 yıllık sonra çocukluk yaptı ve kavga ettik yollarımızı ayırdık sonra bana tüm mesajlarını düzenleyerek sanki o saygılı konuşmuş ta ben saygısızlık yapmışım gibi lanse etmiş ben de mesajımı düzenleyerek enes ben sen gibi işsiz değilim o mesajları düzenlemem az büyü kk yazdım oda bana bunu yazmış resmini koyucam ama koymadan önce olayı anlatim ben kız rp yaparak kendimce eğleniyorum ve buda bunu biliyor bana şunu yazmış Alıntıyı görüntüleböyle yazmasına karşılık şunu yazdım Alıntıyı görüntüle ama onun yazdığı bana aşırı koydu
sizce trol yapmayıp eğlence kaynağımı yok mu etmeliyim onun dediğini mi yapmalıyım yani
Olayı bilmem ama arkadaşına söyle noktalama işareti kullanmayı öğrensin

Benim internetten tanıştığım bi dostum vardı 2-3 yıllık sonra çocukluk yaptı ve kavga ettik yollarımızı ayırdık sonra bana tüm mesajlarını düzenleyerek sanki o saygılı konuşmuş ta ben saygısızlık yapmışım gibi lanse etmiş ben de mesajımı düzenleyerek enes ben sen gibi işsiz değilim o mesajları düzenlemem az büyü kk yazdım oda bana bunu yazmış resmini koyucam ama koymadan önce olayı anlatim ben kız rp yaparak kendimce eğleniyorum ve buda bunu biliyor bana şunu yazmış Alıntıyı görüntüleböyle yazmasına karşılık şunu yazdım Alıntıyı görüntüle ama onun yazdığı bana aşırı koydu
Sende büyü başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,132
Üyeler
190,864
Son üye
AktrollDomaltan
Geri