Ben Overclock Yapmak İsiyorum

Xteaw

80+
Reaksiyon skoru
65
Sistemim RX 570 ROG 4 GB . İşlemci Ryzen 5 1600 af 12nm ram: NEOFORZA 16GB 3200 MHZ Anakart: Gigabyte B450M S2H Hava Soğutma Kullanıyorum:
Arctic Freezer 34 Esports DUO Intel AMD Çift Fanlı İşlemci Soğutucu Kırmızı
Çift Fanlı İşlemcimi Kaç GHZ E Kadar Çıkarabilrim Bu FANLA Birde Yardım İsityorum çok Bilgim Yok

Yeterli bilgiye sahip değil isen uğraşmanı önermiyorum. Söylediğiniz fan çoğu sıvıdan iyi bir soğutmaya sahip. Fazlasıyla yükseltebilirsiniz.

Sistemim RX 570 ROG 4 GB . İşlemci Ryzen 5 1600 af 12nm RAM: NEOFORZA 16GB 3200 MHZ Anakart: Gigabyte B450M S2H Hava Soğutma Kullanıyorum:
Çift Fanlı İşlemcimi Kaç GHZ E Kadar Çıkarabilrim Bu FANLA Birde Yardım İsityorum çok Bilgim Yok

Yeterli bilgiye sahip değil isen uğraşmanı önermiyorum. Söylediğiniz fan çoğu sıvıdan iyi bir soğutmaya sahip. Fazlasıyla yükseltebilirsiniz.
voldaj arttırma ghz yükseltme biliyorumda
yakmamam için öneri voltaj ghz arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burada overclock nasıl yapıldığını anlatmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son videoyuda izledim detaylı anlatmıyor yakarısnız diye

Sistemim RX 570 ROG 4 GB . İşlemci Ryzen 5 1600 af 12nm RAM: NEOFORZA 16GB 3200 MHZ Anakart: Gigabyte B450M S2H Hava Soğutma Kullanıyorum:
OC hakkında yeterli bir bilgiye sahip değilsen yapmaya kalkışma sakın dostum.

Biraz araştır 4 ghz değerlerine çıkabilirsin.

O sistem ile overclock çok basit. Çünkü GPT kullanıyor her şey otomatik artık. 2007-2010 bios'lar gibi deneme yanılma yöntemi pek fazla yaşamazsın. Anakartın overclock işlemi için Youtube'da araştırabilirsin.

Geri