Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Mesajlara ekleyebileceğimiz tek bir gülme emojisi var ve bu gülme emojisi daha çok o kişiye gülüyormuş gibi oluyor, bence
gülme emojisi eklenmeli.
Abi aylardır geçmek bilmeyen can sıkıntısıyla uğraşıyorum lütfen üstüme gelmeDostum kendine uğraş edinmelisin![]()
Canını fazla sıkma altına falan kacırır konu açarsınAbi aylardır geçmek bilmeyen can sıkıntısıyla uğraşıyorum lütfen üstüme gelme
anlamadım abiCanını fazla sıkma altına falan kacırır konu açarsın
Fazla sıkma kendini diyorum bazı seyler gün yüzüne çıkar konu falan açarsın kirlilik olmasın maksatanlamadım abi
+ birDostum kendine uğraş edinmelisin![]()
Abi elimde değil ki antidepresan bile içiyom hala pek işe yaramadıFazla sıkma kendini diyorum bazı seyler gün yüzüne çıkar konu falan açarsın kirlilik olmasın maksat
Mesajlara ekleyebileceğimiz tek bir gülme emojisi var ve bu gülme emojisi daha çok o kişiye gülüyormuş gibi oluyor, bencegülme emojisi eklenmeli.
Gülüyormuş ve ekleyebileceğimiz kelimelerini yanlıs yazmışsınız hocamMesajlara ekleyebileceğimiz tek bir gülme emojisi var ve bu gülme emojisi daha çok o kişiye gülüyormuş gibi oluyor, bencegülme emojisi eklenmeli.
abi şakasına yazdım niye bu taktın yaGülüyormuş ve ekleyebileceğimiz kelimelerini yanlıs yazmışsınız hocam
Hocam kb ama yaptığınız tarz insanlara aşırı takıntılıyım normal'de Üşenmeden en az 100 tane mesajınızın yazım yanlışınlarınızı belirtecektim ama Pc bozuk olduğu için mobilden yazmaya üsendigim için yapmadımabi şakasına yazdım niye bu taktın ya((