Neler Yeni

Bench press yapmak için sehpa

JynOx

80+ Bronze
Hocam açıkçası sıkılıcak mıyım zevk alacak mıyım meçhul o yüzden bir ay boşuna para vermek istemiyorum 2. Elden 400 liraya bir sehpa buldum onu alıcam sanırım
Disiplinli gidersen değişim kaçınılmaz, değişimi gördüğün an da bağımlılık başlayacak :)

El-Turco

80+ Bronze
Tamam hocam ama yağ yakmaktan çok iyi kötü bir biceps sırt göğüs filan istiyordum
Aynı yolun yolcusu bunlar hocam yağ yakmadan onları elde etseniz bile görüntüde EPEY bi fark göremezsiniz. Güçlenmek istiyorsanız yağ oranınızın çok önemi yok ama görüntü istiyorsanız yağ yakmanız gerek

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
konu camerin sandım.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Disiplinli gidersen değişim kaçınılmaz, değişimi gördüğün an da bağımlılık başlayacak :)
Bağımlılık derken steroidden bahsetmiyorsun umarım fazla kilom var hem ondan kurtulup sağlıklı olmak hem estetik gözükmek istiyorum ömrümü azaltacak iğrenç ilaçları asla kullanmam kullan çoğu kişi kırkını göremiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı yolun yolcusu bunlar hocam yağ yakmadan onları elde etseniz bile görüntüde EPEY bi fark göremezsiniz. Güçlenmek istiyorsanız yağ oranınızın çok önemi yok ama görüntü istiyorsanız yağ yakmanız gerek
Tamam hocam yürümeyi severim zor olacağını sanmıyorum bir neden yokken aralıksız 3-4 saat yürürüm bazen

konu camerin sandım.
O ne demek hocam

JynOx

80+ Bronze
Bağımlılık derken steroidden bahsetmiyorsun umarım fazla kilom var hem ondan kurtulup sağlıklı olmak hem estetik gözükmek istiyorum ömrümü azaltacak iğrenç ilaçları asla kullanmam kullan çoğu kişi kırkını göremiyor

Tamam hocam yürümeyi severim zor olacağını sanmıyorum bir neden yokken aralıksız 3-4 saat yürürüm bazen

O ne demek hocam
Hayır ne steroidi :D ,değişimi görünce her gün gitmek isteyeceksin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,490
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tamam hocam ama yağ yakmaktan çok iyi kötü bir biceps sırt göğüs filan istiyordum
Yağ Yakarken kas çalışırsan zaten otomatikman olacak bir şey bu normalde spor salonuna gidiyorum ancak bu hafta sınav haftam olduğu için gidemedim ayrıca kendini göbekliyim diye aşağılama bu herkeste olabilir şahsen benimde fazlalık kilom var

Spor salonuna gitme bağımlılığından bahsediyor bi yerden sonra istesende bırakamıyorsun demek istiyor

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Yağ Yakarken kas çalışırsan zaten otomatikman olacak bir şey bu normalde spor salonuna gidiyorum ancak bu hafta sınav haftam olduğu için gidemedim ayrıca kendini göbekliyim diye aşağılama bu herkeste olabilir şahsen benimde fazlalık kilom var

Spor salonuna gitme bağımlılığından bahsediyor bi yerden sonra istesende bırakamıyorsun demek istiyor
Anladım nasıl olsa benim spora başlamamda ki ilk amaç sağlık

Hayır ne steroidi :D ,değişimi görünce her gün gitmek isteyeceksin.
Üzgünüm yanlış anladım

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
imkanın varsa boks (ya da herhangi bir dövüş sanatı) yap dost tavsiyesi, yardımcı olurum :D
Öyle kavgacı bir tip değilim gerekmedikçe kavgaya başvurmam hep konuşurak çözmeye çalışırım ama yinede kendimi savunma açısından iyi olabilir bunuda bir denemek isterim tavsiye için teşekkür ederim

El-Turco

80+ Bronze
Öyle kavgacı bir tip değilim gerekmedikçe kavgaya başvurmam hep konuşurak çözmeye çalışırım ama yinede kendimi savunma açısından iyi olabilir bunuda bir denemek isterim tavsiye için teşekkür ederim
Kavga etmekle alakalı değil hocam boks bir sanattır, sporcu insan önce saygıyı öğrenmeli gücünün bilincinde olduktan sonra başvuracağın en son şey bu olacaktır. Düşünme hızınızı, reflekslerinizi, ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir spor türüdür bu. O yüzden hiç öyle düşünmeyin ☺️

Ve rica ederim iyi akşamlar

JynOx

80+ Bronze
Anladım nasıl olsa benim spora başlamamda ki ilk amaç sağlık

Üzgünüm yanlış anladım
Önemli değil bir an önce yazıl ve aksatma pişman olmayacaksın :) (Ocakta büyük ihtimalle zam gelir salonlara da o yüzden elini çabuk tut derim.)

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Önemli değil bir an önce yazıl ve aksatma pişman olmayacaksın :) (Ocakta büyük ihtimalle zam gelir salonlara da o yüzden elini çabuk tut derim.)
Biraz araştırdım İstanbul'da en ucuz salon 1500 TL :)) ve dahada zamlanacak benim durumum el veriyor fakat durumu olmayanlara çok üzülüyorum Allah sonumuzu daim etsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom