Neler Yeni

Benchmarklar güvenilir mi ?

burak1229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak can
Yeni bir pc alacağım için bir kaç işlemci araştırmaya başladım. Belirlediğim fiyat aralığında (7500f,8400f,12400f) işlemcileri dikkatimi çekti bazı insanlar yorumlarda 5600 de önermişlerdi ancak konu ise tamamen şu. İzlediğim her benchmark videosunda bütçe dostu olan bu işlemcileri 4090 3080 vs ile kullanılıyor. Ve düşük grafik ayarlarına alıyolar. Anlıyorum işlemciyi yüke bindirmek istiyorlar ama Benim gibi sadece single player oynayan , 60 fps olsun en yüksek ayar olsun diyen birisi olarak . benchmarklara bakarak seçmem mantıklı mı yoksa benim için o kadar da önemli fark oluşturmaz mı ? Neye dikkat etmem lazım?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur
bütçe nedir? render alacak mısıın?

burak1229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maks 6 bin ama ne kadar düşük olursa daha iyi bir ram veya anakart istiyorum. Hayır render almıcam tek amacım akşamları evde single oyun oynamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Maks 6 bin ama ne kadar düşük olursa daha iyi bir ram veya anakart istiyorum. Hayır render almıcam tek amacım akşamları evde single oyun oynamak

12400F şu saaten sonra alınmaz, 8400F'ten de uzak durun cache belleği itibari ile. Çoğu hazır sistemde ve insanların parça parça topladığı sistemlerde bile en çok kullanılan işlemci 7500F. Hem güncel litografiye sahip olması, DDR5 gibi günvel platform desteklemesi, 65W TDP, 32mb cache bellek gibi gibi özellikleri olduğu için bu 3 işlemci arasında nokta atışı olur.

Ekran kartınız ne olacak bilemiyorum ama kendinizi öyle 60 fps diye sınırlandırmayın. Sonuçta konsol değil bu alacağınız, bir oyun bilgisayarı. Çoğu oyun konsolundan daha fazla fps değerlerine ulaşacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,955
Üyeler
164,586
Son üye
shieda0_
Top Bottom