NS'den şaşmayacaksın.İki motor arasında kaldım, ilk motorum olacak NS125'i az çok deneyimledim. 125s'in su soğutmalı ve 6 vites olması hoşuma gitti. sizce ne alınmalı?
az kilometreli ktm duke 125 bakıyorum hocam. ya da cfmoto 150nkinsanlar şunu kabul etmiyor tr'de üzgünüm ama yedek parçası servis ağı yaygın stok yapmayan karaborsaya düşmeyen bir motosiklet markası bajaj. benellidir dğer çinlilerdir uzak durun bajaj'ın ktm'den dolayı tecrübesi var fena da motor üretmiyorlar parasına göre çok iyi diyebilirim hatta. sadece makyajdan dolayı şu an eski italyan bugünün çinlisi benellinin konusunun geçmesi bile çinlilerin makyaj'da ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi aslında. İnsanların beğendiği o makyaj 5.000km'den sonra silinmeye başlıyor haberiniz olsun.
Ktm in yedek parçası çok pahalı.az kilometreli ktm duke 125 bakıyorum hocam. ya da cfmoto 150nk
pulsar zaten aklın yolu bir ama yok benim param var yedek parça sorun değil dersen KTM alabilirsin. cfmoto benelli diğer çinlilerden uzak dur. Çinlilerin önünde daha 20 yıl daha var. bu süre içinde çok fırın ekmek yemeleri lazım daha.tek yol pulsar o zaman.