4070 modeli 230w ile geliyor.Loq larda da şarj aleti probleminden bahsediyorlar düşük güçte olduğu için yeterli besleme yapamıyormuş
Lenovo 12x1 ram koymuş.4070 modelinde attığım 4060 ayarında bulamadım 12 20 gb ramleri var 8 8 gitmesi gerekmiyormu düzgün çalışması için yada 16 16
12 ram güncel oyunlarda yetersiz gelir büyük ihtimalle peki sizce attığım 4060 loq modeli ve 230 w şarj aleti alsam 2 3 yıl güncel tüm oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirmiyimLenovo 12x1 ram koymuş.
4060 ile 4070 arasında fark var. Masaüstü + laptop şeklinde yapabilirsiniz. 35-40 K bütçede 4060 LOQ alırsınız sonrada yavaş yavaş kasa dizersiniz.12 ram güncel oyunlarda yetersiz gelir büyük ihtimalle peki sizce attığım 4060 loq modeli ve 230 w şarj aleti alsam 2 3 yıl güncel tüm oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim
sıkıntısı yok hocam kaliteli cihaz iyi cihaz ama o parayı hakediyor mu kesinlikle hayır. daha iyi laptoplar alabilirsiniz o paraya. coil whine sorunu var onun dışında sorun yok yaşamadım.sıkıntısı nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çevremden çok fazla övgü aldım bu cihaz hakkında bi kaç aya bende almayı düşünüyordum
rog srixten acer nitro 16 ya gectim. Daha memnunum su an. Hosuma gitti.Bu çok güzelmiş ama vade farksız taksit yok 50 60 maks rakamlar benim için esasen 40 45 civarı f/p ürün arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler aynı fikirdeyim bende f/p olarak hp lenovo ve acer var birde bazı msı ve dell modelleri indirimde oluyor ama yorumları genelde kötü sorunlu ürünleri sanırım ucuza satılıyor