Neler Yeni

Beni hunharca eleştirin

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Merhaba dostlar, sizlerin naçizane fikirlerinize ihtiyacım var! Ben Youtube'a podcast videoları üretiyorum. Sizlerden ricam aşağıya bıraktığım linkten video izleyin ve beni hunharca eleştirin. Tabi beğenirsenizde abone olmayı da unutmayın. ;)
Şimdiden minnettarım!

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Video ve konusma akiciligin güzel tek problem bu konularin demode olmasi hep duyuyoruz daha farkli konulara odaklan farkın olsun

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba dostlar, sizlerin naçizane fikirlerinize ihtiyacım var! Ben Youtube'a podcast videoları üretiyorum. Sizlerden ricam aşağıya bıraktığım linkten video izleyin ve beni hunharca eleştirin. Tabi beğenirsenizde abone olmayı da unutmayın. ;)
Şimdiden minnettarım!

Ses tonu doğuştan gelsede diksiyon eğitimi alsnaız çok güzel durur.Başarılar.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
1 dk bile zor dayanılacak video hayatınızı değiştirebilirsiniz diyorsun motivasyon diyorsun attığın çocuk oyununa bak söylediklerinde baya saçma en azından bir kaç foto atıp slayt şeklinde yapabilirdin yapanlar var zaten. Bir vdeo hazırlamadan önce bence youtube'de o konu hakkında nasıl videolar atıldığına bakmalısın sabah sandiviç hazırlamak nedir yurtdışı için mi hazırladın videoyu yoksa paralel evrendeki türkiye için mi
Oyun videosu çekeceksen bence farklı konuşma yapmalıydın. Bir konu hakkında görüş düşünce belirteceksen alakalı resimler falan koy bari elinde telefon olan bireyler, sabah yaptıklarınızdan bahsedince sabah kahvaltıya duran bireyler falan konuyla tamamen alakasız video olmuş 5 yaşındaki çocuk bile bu ne anlatıyor der. oyun videosuna vaktinizi boşa harcamayın diyen birine ne denir bilemiyorum

Son düzenleme:

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Video ve konusma akiciligin güzel tek problem bu konularin demode olmasi hep duyuyoruz daha farkli konulara odaklan farkın olsun
Teşekkür ederim. Aklınıza güzel fikirler gelirse ve paylaşırsanız sevinirim.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Gözün üstünde kaşın var diyecektim. Videolarına bir şey diyemem. Ben sadece Klip izlerim.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
1 dk bile zor dayanılacak video hayatınızı değiştirebilirsiniz diyorsun motivasyon diyorsun attığın çocuk oyununa bak söylediklerinde baya saçma en azından bir kaç foto atıp slaty şeklinde yapabilirdin yapanlar var zaten bir vdeo hazırlamadan önce bence youtubede o kanı hakkında nasıl videolar atıldığına bakmalısın sabah sandiviç hazırlamak nedir yurtdışı için mi hazırladın videoyu yoksa paralel evrendeki türkiye için mi
İşte aradığım eleştiri bu hiç acımamışsınız. Bunun için teşekkür ederim. Benim amacım podcast çekmek. Podcast videolarının arkasında hep oyun videoları olur. O yüzden o öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
1 dk bile zor dayanılacak video hayatınızı değiştirebilirsiniz diyorsun motivasyon diyorsun attığın çocuk oyununa bak söylediklerinde baya saçma en azından bir kaç foto atıp slayt şeklinde yapabilirdin yapanlar var zaten bir vdeo hazırlamadan önce bence youtubede o kanı hakkında nasıl videolar atıldığına bakmalısın sabah sandiviç hazırlamak nedir yurtdışı için mi hazırladın videoyu yoksa paralel evrendeki türkiye için mi
oyun videosu cekeceksen bence farklı video hazırla bir konu hakkında görüş düşünce belirteceksen alakalı resimler falan koy bari elinde telefon olan bireyler sahab yaptıklarınızdan bahsedince sabah kahvaltıya duran bireyler falan konuyla tamamen alakasız video olmuş 5 yaşındaki çock bile bu ne anlatıyor der oyun videosuna vaktinizi boşa harcamayın diyen birine ne denir bilemiyorum
Tayyibi elestirirken ben ( temsili )

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mikrofonunu değiştirip diksiyonunu geliştirmen gerekiyor.
"Argadaşlar" diye bir kelime yok Türkçe'de. :D

Kurduğun cümleler çok basit. Cümleleri kurarken çok defa tekrara düşüyorsun.

GERÇEK oyun videolarınını videolarında kullanabilirsin. Hatta oyun videosu yerine fotoğraf, resim, slayt kullanmanı
öneririm. Çok dikkat dağıtıyor.

louis bloom

80+ Silver

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

GERÇEK oyun videolarınını videolarında kullanabilirsin. Hatta oyun videosu yerine fotoğraf, resim, slayt kullanmanı
Bu önerinizi dikkate alacağım Furkan Bey, teşekkür ederim!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ

Hahaha yaa olmm. "Argadaşlar" yazısını okurken direk farklı okudum. Kekolar der ya hani "arğadajlar" diye kalın ve boğuk ses tonu .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,899
Üyeler
161,518
Son üye
sabrinyo
Top Bottom