İntro * daha güzeli olabilir ,Merhaba dostlar, sizlerin naçizane fikirlerinize ihtiyacım var! Ben Youtube'a podcast videoları üretiyorum. Sizlerden ricam aşağıya bıraktığım linkten video izleyin ve beni hunharca eleştirin. Tabi beğenirsenizde abone olmayı da unutmayın.
Şimdiden minnettarım!
sen podcast'i baya yanlış anlamışsın oyun videolarına genelde komik anılar falan söylenir. buraya gittim böyle dedi, şöyle dedi bu olaylar oldu gibi. bu konu bambaşka bir konu aklından bir şey uydurabileceğin bir konu değil önce bilgi sahibi olman gereken bir konu internette araştırman lazım ve benzer videolara bakman lazım oyun videosuda olmaz arka fona bu konu içinİşte aradığım eleştiri bu hiç acımamışsınız. Bunun için teşekkür ederim. Benim amacım podcast çekmek. Podcast videolarının arkasında hep oyun videoları olur. O yüzden o öyle.
Değerli görüşünüz için minnettarım Vergi Bey(). Bunları bundan sonra dikkate alacağım!İntro * daha güzeli olabilir ,
Diksiyon * düzeltilmeli ,
Biraz da İstanbul türkçesine dönsen knk. HSAFKASJDFKASDJFGIASDF (!)
Videonun sonuna doğru biraz hypelandın. Video amacından sapmış sanki. Motivasyon videoları çekmiyorsun sonuçta.
Bende "Sadece Enes " "Yunus Emre Gündüz 2 " .... bu tarz kanallara bak . Örnek alabileceğin tonla şeyler var.
Anladım, bu konuda haklısınız. Bu açıdan bakınca farklı gördüm. Teşekkür ederim!sen podcast'i baya yanlış anlamışsın oyun videolarına genelde komik anılar falan söylenir. buraya gittim böyle dedi, şöyle dedi bu olaylar oldu gibi. bu konu bambaşka bir konu aklından bir şey uydurabileceğin bir konu değil önce bilgi sahibi olman gereken bir konu internette araştırman lazım ve benzer videolara bakman lazım oyun videosuda olmaz arka fona bu konu için
oyun videosu atacaksan bu tarz şeyler olur anca
Bana inandığınız için çok minnettarım!hocam çok güzel olmuş bütün her şey harika ancak konuşmanızı biraz düzeltmeniz gerekiyor haricinde her şey süper daha yüksek yerlere geleceğinize inancım tam
Öncelikle ben teşekkür ederim. Açıkçası yeni yeni şivemi düzeltmeye başladım. Haklisiniz çok amatörce durmuş. Bu söyledikleriniz dikkate alarak bir sonraki videoyu hazırlayacağım. Bir sonrakinde bomba gibi geleceğim. İnanıyorum. Bu arada sondaki cümleniz, beni benden aldı.çok izlemedim ama türkçeni cümle kurma yetini iyileştirmen lazım .
çok profesyonellerden izlediğim için olabilir mi bilmem ama sesin amatör müş gibi geldi
verdiğin örneklerde kararsız mı kaldın sürekli bir örnek verip sonra umarım diyip grekesiz bir örnek daha ekliyosun bu sıkıcı ve gereksiz
seçtiğin başlıpı yt de görsem izlemem çünkü motivasyonla ilgili şeyler genelde lgs ye gircek öğrenciler için yapılan videolar şahsen ben gidipte izlemem
motivasyonla sosyal medya bağımlılığı ilişkisini anlayamadım sonlara doğru da mitinge çıkmış akp li dayı gibi konuştun bu açıkçası bana hiç bir motivasyon sağlamadı şahsen seçtiğin başlık kötü içeriği beğenmedim böyle bi konunun farkında olman iyi
emeğin için teşekkürler nede olsa kolay değil . bu konuda bağımlılığı eleştirip sosyal medyada yayınlaman ise
senin yüzünden bağımlılığımız arttıÖncelikle ben teşekkür ederim. Açıkçası yeni yeni şivemi düzeltmeye başladım. Haklisiniz çok amatörce durmuş. Bu söyledikleriniz dikkate alarak bir sonraki videoyu hazırlayacağım. Bir sonrakinde bomba gibi geleceğim. İnanıyorum. Bu arada sondaki cümleniz, beni benden aldı.