Neler Yeni

Beni hunharca eleştirin

Atyxah

80+ Silver
hocam çok güzel olmuş bütün her şey harika ancak konuşmanızı biraz düzeltmeniz gerekiyor haricinde her şey süper daha yüksek yerlere geleceğinize inancım tam :)

2mApoo

80+ Silver
Merhaba dostlar, sizlerin naçizane fikirlerinize ihtiyacım var! Ben Youtube'a podcast videoları üretiyorum. Sizlerden ricam aşağıya bıraktığım linkten video izleyin ve beni hunharca eleştirin. Tabi beğenirsenizde abone olmayı da unutmayın. ;)
Şimdiden minnettarım!

İntro * daha güzeli olabilir ,
Diksiyon * düzeltilmeli ,
Biraz da İstanbul türkçesine dönsen knk. HSAFKASJDFKASDJFGIASDF (!)
Videonun sonuna doğru biraz hypelandın. Video amacından sapmış sanki. Motivasyon videoları çekmiyorsun sonuçta.
Bende "Sadece Enes " "Yunus Emre Gündüz 2 " .... bu tarz kanallara bak . Örnek alabileceğin tonla şeyler var.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
İşte aradığım eleştiri bu hiç acımamışsınız. Bunun için teşekkür ederim. Benim amacım podcast çekmek. Podcast videolarının arkasında hep oyun videoları olur. O yüzden o öyle.
sen podcast'i baya yanlış anlamışsın oyun videolarına genelde komik anılar falan söylenir. buraya gittim böyle dedi, şöyle dedi bu olaylar oldu gibi. bu konu bambaşka bir konu aklından bir şey uydurabileceğin bir konu değil önce bilgi sahibi olman gereken bir konu internette araştırman lazım ve benzer videolara bakman lazım oyun videosuda olmaz arka fona bu konu için
oyun videosu atacaksan bu tarz şeyler olur anca

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İntro * daha güzeli olabilir ,
Diksiyon * düzeltilmeli ,
Biraz da İstanbul türkçesine dönsen knk. HSAFKASJDFKASDJFGIASDF (!)
Videonun sonuna doğru biraz hypelandın. Video amacından sapmış sanki. Motivasyon videoları çekmiyorsun sonuçta.
Bende "Sadece Enes " "Yunus Emre Gündüz 2 " .... bu tarz kanallara bak . Örnek alabileceğin tonla şeyler var.
Değerli görüşünüz için minnettarım Vergi Bey(😁). Bunları bundan sonra dikkate alacağım!
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen podcast'i baya yanlış anlamışsın oyun videolarına genelde komik anılar falan söylenir. buraya gittim böyle dedi, şöyle dedi bu olaylar oldu gibi. bu konu bambaşka bir konu aklından bir şey uydurabileceğin bir konu değil önce bilgi sahibi olman gereken bir konu internette araştırman lazım ve benzer videolara bakman lazım oyun videosuda olmaz arka fona bu konu için
oyun videosu atacaksan bu tarz şeyler olur anca
Anladım, bu konuda haklısınız. Bu açıdan bakınca farklı gördüm. Teşekkür ederim!
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çok güzel olmuş bütün her şey harika ancak konuşmanızı biraz düzeltmeniz gerekiyor haricinde her şey süper daha yüksek yerlere geleceğinize inancım tam :)
Bana inandığınız için çok minnettarım!

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Açıkgöz
Türkçeni geliştirebilirsin, Konuyu fazla gereksiz uzatıyorsun.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Genelde podcast'ler sadece YouTube'da yayınlanmaz, insanlar telefon cepteyken kulaklıkla vs dinlesin diye başka platformlarda da yapıyorlar. Çoğu MP3 indirme seçeneği veriyor. Bu nedenle de podcast ile tanınmak biraz zor, nasıl tanınacağını da planlaman lazım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim dikkatimi çeken noktalardan biri konuyu çok uzatarak giriş yapman. "Komidinin üstünde veya başınızın altındaki telefonu alıyorsunuz uzanıyorsunuz açıyorsunuz... Instagram tiktok veya başka uygulama..."gibi. Halbuki tem cümlede bunları özetleyebilirsin. Senin için uzun bir cümle çıkıyor ortaya ama dinleyen için çok vakit alıyor. Öğrencinin ödev yaparken tek cümlelik cevaba boş gözükmesin diye paragraf yazması gibi oluyor. Bu da sıkılmasına yol açıyor. En azından benim için vakit çok önemli. Çoğu insan için de böyledir diye düşünüyorum. Başarılar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
çok izlemedim ama türkçeni cümle kurma yetini iyileştirmen lazım .
çok profesyonellerden izlediğim için olabilir mi bilmem ama sesin amatör müş gibi geldi
verdiğin örneklerde kararsız mı kaldın sürekli bir örnek verip sonra umarım diyip grekesiz bir örnek daha ekliyosun bu sıkıcı ve gereksiz
seçtiğin başlıpı yt de görsem izlemem çünkü motivasyonla ilgili şeyler genelde lgs ye gircek öğrenciler için yapılan videolar şahsen ben gidipte izlemem
motivasyonla sosyal medya bağımlılığı ilişkisini anlayamadım sonlara doğru da mitinge çıkmış akp li dayı gibi konuştun bu açıkçası bana hiç bir motivasyon sağlamadı şahsen seçtiğin başlık kötü (n) içeriği beğenmedim (n) böyle bi konunun farkında olman iyi (y)
emeğin için teşekkürler (y) nede olsa kolay değil . bu konuda bağımlılığı eleştirip sosyal medyada yayınlaman ise 😂

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
çok izlemedim ama türkçeni cümle kurma yetini iyileştirmen lazım .
çok profesyonellerden izlediğim için olabilir mi bilmem ama sesin amatör müş gibi geldi
verdiğin örneklerde kararsız mı kaldın sürekli bir örnek verip sonra umarım diyip grekesiz bir örnek daha ekliyosun bu sıkıcı ve gereksiz
seçtiğin başlıpı yt de görsem izlemem çünkü motivasyonla ilgili şeyler genelde lgs ye gircek öğrenciler için yapılan videolar şahsen ben gidipte izlemem
motivasyonla sosyal medya bağımlılığı ilişkisini anlayamadım sonlara doğru da mitinge çıkmış akp li dayı gibi konuştun bu açıkçası bana hiç bir motivasyon sağlamadı şahsen seçtiğin başlık kötü (n) içeriği beğenmedim (n) böyle bi konunun farkında olman iyi (y)
emeğin için teşekkürler (y) nede olsa kolay değil . bu konuda bağımlılığı eleştirip sosyal medyada yayınlaman ise 😂
Öncelikle ben teşekkür ederim. Açıkçası yeni yeni şivemi düzeltmeye başladım. Haklisiniz çok amatörce durmuş. Bu söyledikleriniz dikkate alarak bir sonraki videoyu hazırlayacağım. Bir sonrakinde bomba gibi geleceğim. İnanıyorum. Bu arada sondaki cümleniz, beni benden aldı. 😂

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Öncelikle ben teşekkür ederim. Açıkçası yeni yeni şivemi düzeltmeye başladım. Haklisiniz çok amatörce durmuş. Bu söyledikleriniz dikkate alarak bir sonraki videoyu hazırlayacağım. Bir sonrakinde bomba gibi geleceğim. İnanıyorum. Bu arada sondaki cümleniz, beni benden aldı. 😂
senin yüzünden bağımlılığımız arttı 😂
teşekkür ederim biraz toxic yazmış olabilirim eleştirileri ama bunu dikkate alman ne güzel

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye