Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Kime derse çekinme direkt sana deEvet yazdım zaten.
Kime derse çekinme direkt sana deEvet yazdım zaten.
Konuşma şöyle oldu.Kime derse çekinme direkt sana de
Attığı fotoğrafı tekrar alıntıla şöyle yazKonuşma şöyle oldu.
Napıyorsun yazdım sonra o fotoyu attı bende onu alıntılayıp evet sorun mu var yazdım oda ha yazdı bende şu kurtlar vadisindeki şaka lan şaka gül diye sahnesini attım.
Bahsettiğim olay 2 gün önce oldu ama 2 gündür yazmıyorum.Attığı fotoğrafı tekrar alıntıla şöyle yaz
"Hazır konu açılmışken evet aşığım" de
Hocam şansınız maalesef kaçmışBahsettiğim olay 2 gün önce oldu ama 2 gündür yazmıyorum.
Aslında olaylar hayli karışık ben onu seviyorum benim arkadaşımda onu seviyor. Kızla bayağı yakın arkadaşız eğer sevdiğimi söylersem 2 seçenekleri var ya evet diyevek ya hayır evet derse arkadaşınla aram açılıcak hayır derse yine arkadaşımla aramız açılıcak ve kız benle bida konuşmayacak.Hocam şansınız maalesef kaçmış
Bi anda friendzone atar kalırsın öyle ondan bekle. Varsa zaten bundan daha iyisini hissedersin. Canım demesinin bi anlamı yok.Merhaba dostlar bir kızı seviyorum ama o bilmiyor tabii sevdiğimi. Dün okulda istiklal marşı okumak için sıra olduk ben arkalardaydım o önde bana seslendi yanıma gelsene dedi. 11 sınıfım bu arada aynı sınıftayız. Yani samimiyiz. Neyse konuya döneyim. Yanına gittim ve sohbet muhabbet falan ettik. Bu gün whatsapp tan mesajlaşırken sana bişey sorcam dedim oda söyle canım dedi. Ve bunun gibi birkaç olay falan var bunu beni samimi bir arkadaşı olarak gördüğü için mi yapıyor yoksa beni sevdiği için mi yapıyor emin değilim. Seviyor olma ihtimali kaç?
Bu arada erken davranıp açılırsan ve seni reddederse hayatından sadece 1 kız gidecek veya arkadaş olarak devam edeceksiniz.Yani kaybedecek birşeyin yok bas gaza. Bu da 2. taktikMerhaba dostlar bir kızı seviyorum ama o bilmiyor tabii sevdiğimi. Dün okulda istiklal marşı okumak için sıra olduk ben arkalardaydım o önde bana seslendi yanıma gelsene dedi. 11 sınıfım bu arada aynı sınıftayız. Yani samimiyiz. Neyse konuya döneyim. Yanına gittim ve sohbet muhabbet falan ettik. Bu gün whatsapp tan mesajlaşırken sana bişey sorcam dedim oda söyle canım dedi. Ve bunun gibi birkaç olay falan var bunu beni samimi bir arkadaşı olarak gördüğü için mi yapıyor yoksa beni sevdiği için mi yapıyor emin değilim. Seviyor olma ihtimali kaç?