Neler Yeni

Beni seviyor olma ihtimali yüzde kaç?

Konuşma şöyle oldu.
Napıyorsun yazdım sonra o fotoyu attı bende onu alıntılayıp evet sorun mu var yazdım oda ha yazdı bende şu kurtlar vadisindeki şaka lan şaka gül diye sahnesini attım.
Attığı fotoğrafı tekrar alıntıla şöyle yaz
"Hazır konu açılmışken evet aşığım" de

Mr.Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Eren oruç
Hocam şansınız maalesef kaçmış
Aslında olaylar hayli karışık ben onu seviyorum benim arkadaşımda onu seviyor. Kızla bayağı yakın arkadaşız eğer sevdiğimi söylersem 2 seçenekleri var ya evet diyevek ya hayır evet derse arkadaşınla aram açılıcak hayır derse yine arkadaşımla aramız açılıcak ve kız benle bida konuşmayacak.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Sevgili olalımmı de. Ret ederse yürü git derse şunu diyeceksin.
ŞAKA LAN ŞAKA GÜL DİYE

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Merhaba dostlar bir kızı seviyorum ama o bilmiyor tabii sevdiğimi. Dün okulda istiklal marşı okumak için sıra olduk ben arkalardaydım o önde bana seslendi yanıma gelsene dedi. 11 sınıfım bu arada aynı sınıftayız. Yani samimiyiz. Neyse konuya döneyim. Yanına gittim ve sohbet muhabbet falan ettik. Bu gün whatsapp tan mesajlaşırken sana bişey sorcam dedim oda söyle canım dedi. Ve bunun gibi birkaç olay falan var bunu beni samimi bir arkadaşı olarak gördüğü için mi yapıyor yoksa beni sevdiği için mi yapıyor emin değilim. Seviyor olma ihtimali kaç?
Bi anda friendzone atar kalırsın öyle ondan bekle. Varsa zaten bundan daha iyisini hissedersin. Canım demesinin bi anlamı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba dostlar bir kızı seviyorum ama o bilmiyor tabii sevdiğimi. Dün okulda istiklal marşı okumak için sıra olduk ben arkalardaydım o önde bana seslendi yanıma gelsene dedi. 11 sınıfım bu arada aynı sınıftayız. Yani samimiyiz. Neyse konuya döneyim. Yanına gittim ve sohbet muhabbet falan ettik. Bu gün whatsapp tan mesajlaşırken sana bişey sorcam dedim oda söyle canım dedi. Ve bunun gibi birkaç olay falan var bunu beni samimi bir arkadaşı olarak gördüğü için mi yapıyor yoksa beni sevdiği için mi yapıyor emin değilim. Seviyor olma ihtimali kaç?
Bu arada erken davranıp açılırsan ve seni reddederse hayatından sadece 1 kız gidecek veya arkadaş olarak devam edeceksiniz.Yani kaybedecek birşeyin yok bas gaza. Bu da 2. taktik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,044
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom