Neler Yeni

Benim Hocam "48 günde TYT sayısal" nasıldır?

Hagu

80+
48 gün veya başka bir kamp şeklinde değil. Evet öneriyorum, çok iyi hocalardır. Ablam şu an KPSS çalışıyor Tarih ve Coğrafya'yı da oradan izliyor(sıralaması 50K'dı). Ben izlemedim bilmiyorum.
hocam matematık harıcı diğer fizik-kimya-türkçeyi oradan ızelyeceğim matematık ıse mert hoca 70 gun tyt kampına bakacağım bakalım Allah nasip kısmet ederse güzel net yapmayı düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
hocam matematık harıcı diğer fizik-kimya-türkçeyi oradan ızelyeceğim matematık ıse mert hoca 70 gun tyt kampına bakacağım bakalım Allah nasip kısmet ederse güzel net yapmayı düşünüyorum
Türkçe için Rüştü Hoca kullanıyorum. Defterini aldım keşke daha önce alsaydım tüm dil bilgisi ayrıntısına kadar var içinde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hagu

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hızlı sürede etkili olduğu iddia edilen her şey pazarlama taktiğidir. Detaylı anlatmaz ezbere yöneliktir bunlar.
Hepsinin ayrı ayrı kitabını çözsen anlarsın zaten.
Matematik için Karekök 0 öneririm mesela.

• Beğen

Hagu

80+
Hızlı sürede etkili olduğu iddia edilen her şey pazarlama taktiğidir. Detaylı anlatmaz ezbere yöneliktir bunlar.
Hepsinin ayrı ayrı kitabını çözsen anlarsın zaten.
Matematik için Karekök 0 öneririm mesela.
sınıf hocası aldırmıştı onu daha hiç bakmadım diyebilirim şu kitap: https://www.karekok.com.tr/yayinlarimiz/sifir-serisi/matematik-0-297.html
dediğiniz kitap bu mudur?

programım olmadıgı ıcın buna ozel gıtmeyı dusunuyordum ama bılemıyorum. bir gun aksama kadar oturup program yapacagım ama uygun zamanım olmuyor en kısa zamanda ınsallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe için Rüştü Hoca kullanıyorum. Defterini aldım keşke daha önce alsaydım tüm dil bilgisi ayrıntısına kadar var içinde.
hocam ne yapayım ozaman ? yanı tek tek ders kamplarına goremı gıdeyım?
bildiğim iyi hocalar:
matematik mert hoca
kimya benım hocam gorkem şahın
fizik benım hocamdakı yıne adı barılş ıdı
türkçe rüştü hoca olabilir onu sızden duydum

kısacası temelsız başlasam kısa surede ılerleme kat edeceğim hangı kanal onerırsınız? tıktok da bir adam gordum sınav ıcın uzun vıdeo hazırlamış ve reklamını yapıyordu sıfırdan başlamak dıye falan fılan. ve rehber matamatıkde oyle sıfırdan dıye vıdeo var ve temel anlatıyor yanı sıfırdan başlayanın bılmedıgı seyler

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
sınıf hocası aldırmıştı onu daha hiç bakmadım diyebilirim şu kitap: https://www.karekok.com.tr/yayinlarimiz/sifir-serisi/matematik-0-297.html
dediğiniz kitap bu mudur?

programım olmadıgı ıcın buna ozel gıtmeyı dusunuyordum ama bılemıyorum. bir gun aksama kadar oturup program yapacagım ama uygun zamanım olmuyor en kısa zamanda ınsallah

hocam ne yapayım ozaman ? yanı tek tek ders kamplarına goremı gıdeyım?
bildiğim iyi hocalar:
matematik mert hoca
kimya benım hocam gorkem şahın
fizik benım hocamdakı yıne adı barılş ıdı
türkçe rüştü hoca olabilir onu sızden duydum

kısacası temelsız başlasam kısa surede ılerleme kat edeceğim hangı kanal onerırsınız? tıktok da bir adam gordum sınav ıcın uzun vıdeo hazırlamış ve reklamını yapıyordu sıfırdan başlamak dıye falan fılan. ve rehber matamatıkde oyle sıfırdan dıye vıdeo var ve temel anlatıyor yanı sıfırdan başlayanın bılmedıgı seyler
Temelsiz zorlanırsın. Bilmiyorum ben önce temeli öğreniyorum

Pardon ben ayt sandım birden. Benim de temel iyi değil bu kaynaklar TYT için iyi

• Beğen

Hagu

80+
hocam 49 günde tyt kampı var ve bir tane kıtabı var sızın kullandıgınızın lınkını alabılırmıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
hocam 49 günde tyt kampı var ve bir tane kıtabı var sızın kullandıgınızın lınkını alabılırmıyım
Bende Rüştü Hoca ile Türkçe var 49 günde değil dil bilgisi bu

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,664
Üyeler
166,251
Son üye
Expi