Neler Yeni

Benim yerimde olsaydiniz napardiniz

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Yaz tatilinde calistim ve biraz param oldu 12 bin tl gibi dahasida gelicek aklımda 2 tane ürün var ya elektrikli scooter ya telefon yükseltme telefonum iphone 11 scooterımda himo l2 siz olsanız telefon mu yukseltirdiniz yoksa scooter mı scooter olarak aklımda onvo x plus var telefondada ya 13 ya da yurtdisi 15

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,490
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam telefonu eskidigi icin dusunuyorum scooterda sıkıntili biraz o yuzden bataryasi ölü ve yavaş benim beğendim süper bir şey
İllaha ikisinden birini yenileyeceksen Scooter'ı yenile bence. Seneye yazda aynı şekilde para biriktireceksen iPhone'u da yenileyebilirsin hangisini gönlün el veriyorsa.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İllaha ikisinden birini yenileyeceksen Scooter'ı yenile bence. Seneye yazda aynı şekilde para biriktireceksen iPhone'u da yenileyebilirsin hangisini gönlün el veriyorsa.
Okulum varkende satış yapma ihtimalim var onla da telefon olabilir aslında peki hocam soru sorucam scooterlarda değiş tokuş kampanyasi yok degil mi :D telefonlarda oluyo ya

Starlex

80+ Silver
Yaz tatilinde calistim ve biraz param oldu 12 bin tl gibi dahasida gelicek aklımda 2 tane ürün var ya elektrikli scooter ya telefon yükseltme telefonum iphone 11 scooterımda himo l2 siz olsanız telefon mu yukseltirdiniz yoksa scooter mı scooter olarak aklımda onvo x plus var telefondada ya 13 ya da yurtdisi 15
Alo desin yeter tayfadanım ben senin yerinde olsam alırım bi cg piyasa yaparım 😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alo desin yeter tayfadanım ben senin yerinde olsam alırım bi cg piyasa yaparım 😎
Tabi ehliyetin varsa ve yaş tutuyorsa

Hanaz

80+ Gold
Iphone alıcaksan skuter
Iphone almıcaksan telefon

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iphone alıcaksan skuter
Iphone almıcaksan telefon
mantıklı bence de hocam bende öyle karar verdim

Tabi ehliyetin varsa ve yaş tutuyorsa
yok ki hocam ehliyet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,268
Üyeler
172,812
Son üye
nwakaemee