Benq Fiyat Dalgalanması

hiyaberk

80+
Reaksiyon skoru
18
Günlerdir hatta haftalardır takip ettiğim bir monitör BenQ Zowie XL2546 fiyatı öyle bir değişiyor ki bir gün giriyorum 4k bir gün 4.8k bir kaç gün sonra 4k yine şimdi ise 4.8k olmuş bu fiyatlar ne böyle beklemelimiyim yoksa direk almalımıyım ki 4.8k da koyar insana. Bu sürekli değişimin nedeni nedir? 4k nın altına düşme ihtimali varmıdır?

belli bi nedeni yok canları sıkılınca fiyat değiştiriyolar ama 4800 çok fazla başka markalara bak

Günlerdir hatta haftalardır takip ettiğim bir monitör BenQ Zowie XL2546 fiyatı öyle bir değişiyor ki bir gün giriyorum 4k bir gün 4.8k bir kaç gün sonra 4k yine şimdi ise 4.8k olmuş bu fiyatlar ne böyle beklemelimiyim yoksa direk almalımıyım ki 4.8k da koyar insana. Bu sürekli değişimin nedeni nedir? 4k nın altına düşme ihtimali varmıdır?
bence bunu alacağına asus 280hz al ama sen bilirsin bende benq kullanıyorum ama biraz fazla gibi parası

Asus 280Hz monitör 2.5k dostum

ben yarı profosyonel oynamaya çalışan birisiyim. Benq net diyor herkes bilemedim ne yapayım.
fıyat farkı çok asus al hz değeri de daha yükek fiyat da yarı yarıya bi monitöre 4800 vermek çok mantıksız
Post automatically merged:

asusun monitörleride gayet kaliteli
Post automatically merged:

bunu da albilirsin gaet güzel bi monitör berk rip tepe de bunu kullanıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,838
Üyeler
190,985
Son üye