Neler Yeni

BenQ XL2411K vs AOC AOC 24G2SAE

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Arkadaşlar selam iki monitör arasında kaldım biri benQ 2411K 144 (4800 TL) Hz diğer monitör ise AOC markasının 165 hz 1 ms modeli (3350 TL) . Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum biri TN panel birisi VA panel benim için renklerden çok akışkan ve pürüzsüz olması önemli. BenQ modelinde dyAc teknolojisi var bu beni ikna eden bir teknoloji ama diğer yandada 165 hz modeli var. Bilmiyorum 20 hz çok fark eder mi? etmez mi. BenQ'un 75 hz modelini kullanıyorum 13 yıllık bir monitör. 60 ile 75 hz arasındaki 15hzi kolaylıkla anlayabilirim. O yüzden aralarında 22hz olması beni düşündürtüyor. Ama bir yandanda benQ monitörlerin çok akıcı olduğu söyleniyor her zaman. Ve benQ firması monitör işinde çok iyi bir firma. Hertz olayını ilk defa getiren firma patenti benQ' firmasına ait bilmiyorum. Düşünücelerinizi benimle paylaşabilirseniz sevinirim.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu insan benQ modellerinde olan akıcılığı hiç bir modelde bulamadıklarını söylüyor, acaba benQ modelini mi almalıyım (dyAc teknolojisinden ötürü yüksek akıcılık sağlayacağını düşünüyorum) ama diğer taraftada 180 hz bir monitör var yani arada 36 Hz fark var. Ayrı olarak bir kaç yerde bu ürünün gtg gecikmesinin 4-5 ms olduğunu okudum. Rekabetçi oyunlar oynadığım için benim için 1 ms olması çok önemli bir husus. Siz ne düşünüyorsunuz?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Çoğu insan benQ modellerinde olan akıcılığı hiç bir modelde bulamadıklarını söylüyor, acaba benQ modelini mi almalıyım (dyAc teknolojisinden ötürü yüksek akıcılık sağlayacağını düşünüyorum) ama diğer taraftada 180 hz bir monitör var yani arada 36 Hz fark var. Ayrı olarak bir kaç yerde bu ürünün gtg gecikmesinin 4-5 ms olduğunu okudum. Rekabetçi oyunlar oynadığım için benim için 1 ms olması çok önemli bir husus. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam rekabetçi oyunlar için benq daha iyi tabii ki de.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rekabetçi oyunlar için benq daha iyi tabii ki
Evet bende böyle düşünüyorum ama arada nerdeyse 40 hz fark var. Birde yukarıdaki gigabyte monitörün gtg gecikmesinin 4-5 ms olduğu yazıyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Evet bende böyle düşünüyorum ama arada nerdeyse 40 hz fark var. Birde yukarıdaki gigabyte monitörün gtg gecikmesinin 4-5 ms olduğu yazıyor.
vallaha benq kullananlar memnun. Ben olsaydım bütçeyi arttırıp 240hz alırdım ama bütçe artmıyorsa benq 144 de iyidir. Sonuçta dyac var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,455
Üyeler
160,700
Son üye
Burkinaburki
Top Bottom