BenQ XL2546K Nasıldır?

Reaksiyon skoru
96
Bütçe
11000
Arkadaşlar selam başlıkta belirttigim benq modelini almak istiyorum elimde şuanda samsung odyssey g7 27 inç monitör mevcut bunu satıp benq geçmeyi düşünüyorum sürekli fps oyunları oynadıgım için kullananlar tavsiye eder mi yorumlarınızı bekliyorum

Hocam e spor tayfa falan benq kullanır hatta çoğu bu bahsettiğinizi kullanıyor sanırım. Sistem ve bütçe yetiyorsa ayrıyeten 360hz modellere de bakabilirsin.

Hocam e spor tayfa falan benq kullanır hatta çoğu bu bahsettiğinizi kullanıyor sanırım. Sistem ve bütçe yetiyorsa ayrıyeten 360hz modellere de bakabilirsin.
sistem yetiyor ancak bütçe el vermiyor maalesef teşekkürler yorum için

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
E-spor FPS oyunları için BenQ daha iyi bir tercih ama hiç gerek yok. Panel kalitesi olarak Odyssey G7 XL2546K'den çok çok daha başarılı.

75000 e alienware var 240hz 1ms fast ips ona bakabilirsin, benq ya o para verilite tn panel almak saçma pro değilsen

bende fps oyunları oynadıgım icin benq almayı dusunuyodum ancak sadece oyun monitoru oldugu icin suan asus vg259qm almayı dusunuyorum hem ips panel daha guzel hemde 280 hz beni karsiliyo

panel kalitesi ve mazleme kalitesi rgb ekran fln alienware daha iyi + hem gsync hemde freesync premium var ama asusun ghosting i daha azdır tabi

silindi

Sürekli FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız şunu tavsiye edebilirim

Fakat 1 adet ölü pixeli mevcut

Eğer istemezseniz 280hz olarak da bunu önerebilirim

E-spor FPS oyunları için BenQ daha iyi bir tercih ama hiç gerek yok. Panel kalitesi olarak Odyssey G7 XL2546K'den çok çok daha başarılı.
Hem Curved olmasından kaynaklı hemde rekabetçi oyunlar için 27 inç biraz büyük geldiginde ona geçmek istiyorum aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

75000 e alienware var 240hz 1ms fast ips ona bakabilirsin, benq ya o para verilite tn panel almak saçma pro değilsen
alienware düşünmüyorum hocam listemde bile yok teşekkürler tn panelin kalitelisi va panelin ucuzundan daha iyidir emin olabilirsin

panel kalitesi ve mazleme kalitesi rgb ekran fln alienware daha iyi + hem gsync hemde freesync premium var ama asusun ghosting i daha azdır tabi
teşekkürler yorumun için

Sürekli FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız şunu tavsiye edebilirim

Fakat 1 adet ölü pixeli mevcut

Eğer istemezseniz 280hz olarak da bunu önerebilirim

Asus vg27vq kullandım hocam daha önce asus düşünmüyorum şimdilik

Hem Curved olmasından kaynaklı hemde rekabetçi oyunlar için 27 inç biraz büyük geldiginde ona geçmek istiyorum aslında
O zaman olabilir de aldığınız zaman pişman olma şansınız var çözünürlük ve görüntü kalitesi farkından dolayı.

Geri