Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! BenQ Zowie U2 Gaming.gen.tr'de 2999TL

ghnn

80+ Bronze
hocam kisa sure oncesine kadar benim aslan parcasina ayni sozlerle abarttigini ifade ederdim. cocuk 360 240 144 hangi ayara versen hissediyo tahmin ediyor, telefon yenileme hizina kadar alir alamaz eline sorun var deyip ayarliyo.

hadi buna ikna olmusken klavye olayindada iddialasmaya basladik, calisip biriktirdigi parayla alinca ses edemesemde isin sonunda cok sey farkettigine sahsen sahit oldum.

bahsettiginiz cakma cin degerlerini yiyen icin sozum yok ama test ederek alina kullanilan bir cok isinin eri marka var piyasada ve bu urun kadar eski teknoloji degiller.

son olarak 4k 8k farkindan bahsetseniz evet abarti derdim. ama 1k 4k cok sey farkeder, bu konuda arayis icinde olan adam icin. uzerine 1-2 fps nin derdinde olan adam zaten 8k ya cekip cpu ya iskence cektirmez.

ama oglum 360 zowie kullanan biri olarak mouse ununda ayni marka olmasini icin inceledim fakat facia geldi bana. 1k nedir? sneler oncesinden kalan stok eritmeceden baska bisey degil emin olun. zaten parasini hicbir zaman hak etmeyen bi marka benim gozumde ozellikle ekipmanlarinda ama sans vermek istedim, uzerine birde 60gr gorunce ilana verilen zahmeti baltalamamak adina sadece gramajini belirttim ve gectim.

ama inanin bahsettiginiz degerleri algilayan ve bunu performansina yansitan gencler var. ben ikna oldum, sizide ikna etmeye gayret ederim :)

pazar pazar sohbet olsun diye uzattim, helal edin
ben daha önce 120nin üstünü kullanmamıştım evde 60hz monitörün var telefon 120hz arkadaşın evinde youtube açarken hemen farkettim dedim bu 120den fazla diye monitör 144 hzmiş

dctl0218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Altuğ
FK-1 kullanmış biri olarak söylüyorum zowie ve kalite asla birlikte olacak şeyler değil :D

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
yunuseren
380 hz monitör aldım 4 k bütçe ayrdım mouse için alınır mı? ? şimdi bu hekrs bişey demiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
nightlessx

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
yunuseren

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
Elinde 360 hz 0.03ms oled ekran mı var neyi hissediyosun allah aşkına mouseu eline kapatıp 1khz olarak verseler anlamazsın bile sanki düne kadar elinizde 8khz mouse vardı. Çinden taklit üreterek satış yapan bi marka değil Zowie , piyasadaki birçok mouse shapeinin öncüsü. Yıllarca da e spor arenasında en çok tercih edilen markalardan biriydi. Madem 2000 liralık mouseunuz çok iyi kaç tane e sporcunun tercihi ? Karşılaştırdığın mouse indirimdekinin dengi bile değil. Eline almadan da anlamazsın o kalite farkını , alıp kullanman lazım.
e sporcunun tercihi olmasi iyi bir şey olup olmadığını göstermez? yön tuşlarıyla oynayan e sporcu var gidip cs yi valoyu apexi r6 yi lolü yön tuşlarıyla oynasana bakim

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bedirhan Çağrı Özdemir

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Akın
BU mouse görüntü ve kağıt üzerinde çöpten başka bir şeyi andırmıyor.
Ancak yinede soralım ortada bir mühendistlik harikası var da bizmi fark edemedik?

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
Bunu al geç. Parolapara+iyzco kullan.

ne kadarlık bir indirim uyguluyor parolapara + iyzico? Ben de mouse almayı düşünüyorum 4-5klara kadar cıkmayı düşünüyordum. Hatta superlight 2x'i tercih etme imkanım var, Sizce superlighta mı yönelmeliyim böyle bir şey alıp geçeyim mi? Uzun süreler kullanmayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
cihan kara
tartışmaya bende dahil olayım bari :) yaklaşık 5 sene önce ekipman satan piyasanın orta bilinirliği olan bir firmada yönetici konumundaydım bu sebeple bir çok ürünü deneyip fikir edindim günümüzde durumları nedir bilemem ama o zamanlar zowie markası ergonomi ve malzeme kalitesi açısından diğer bilinen markalardan kat kat ötedeydi zowie bir mouse elinize aldığınızda sanki sizin için üretilmiş hissi yaratıyordu (tabii sizin tutuş şeklinize uyan bir model olacak) ama günümüzde durum nedir bilemem benim için teknolojinin yanında ergonomik olmasının da çok önemi var bu tür ürünler ulaşılabiliyorsa teşhir edilen yerlerde denenip öyle alınmalı hatta malzeme kalitesi olarak bir liste yapmam gerekirse şu şekilde olurdu sanırım

1-zowie (garanti ile pek işin olmaz)
2-corsair (garanti ile pek işin olmaz)
2-logitech (garanti ile işin olur garantisi bitmiş ürünü bile 0 ile değiştirir)
3-steelseries (garanti ile işin olur ürünü 0 ile değiştirir)
4-asus (garanti ile işin olur ürünü 0 ile değiştirir)
5-razer (1-1.5 senede click bozulur tuş bozulur led ışıklar yanmaz kafa bandı soyulur hepsi kullanıcı hatasıdır süründürür)

Top Bottom