hocam kisa sure oncesine kadar benim aslan parcasina ayni sozlerle abarttigini ifade ederdim. cocuk 360 240 144 hangi ayara versen hissediyo tahmin ediyor, telefon yenileme hizina kadar alir alamaz eline sorun var deyip ayarliyo.
hadi buna ikna olmusken klavye olayindada iddialasmaya basladik, calisip biriktirdigi parayla alinca ses edemesemde isin sonunda cok sey farkettigine sahsen sahit oldum.
bahsettiginiz cakma cin degerlerini yiyen icin sozum yok ama test ederek alina kullanilan bir cok isinin eri marka var piyasada ve bu urun kadar eski teknoloji degiller.
son olarak 4k 8k farkindan bahsetseniz evet abarti derdim. ama 1k 4k cok sey farkeder, bu konuda arayis icinde olan adam icin. uzerine 1-2 fps nin derdinde olan adam zaten 8k ya cekip cpu ya iskence cektirmez.
ama oglum 360 zowie kullanan biri olarak mouse ununda ayni marka olmasini icin inceledim fakat facia geldi bana. 1k nedir? sneler oncesinden kalan stok eritmeceden baska bisey degil emin olun. zaten parasini hicbir zaman hak etmeyen bi marka benim gozumde ozellikle ekipmanlarinda ama sans vermek istedim, uzerine birde 60gr gorunce ilana verilen zahmeti baltalamamak adina sadece gramajini belirttim ve gectim.
ama inanin bahsettiginiz degerleri algilayan ve bunu performansina yansitan gencler var. ben ikna oldum, sizide ikna etmeye gayret ederim
pazar pazar sohbet olsun diye uzattim, helal edin