❌İndirim Bitti! BenQ Zowie U2 Gaming.gen.tr'de 2999TL

tartışmaya bende dahil olayım bari :) yaklaşık 5 sene önce ekipman satan piyasanın orta bilinirliği olan bir firmada yönetici konumundaydım bu sebeple bir çok ürünü deneyip fikir edindim günümüzde durumları nedir bilemem ama o zamanlar zowie markası ergonomi ve malzeme kalitesi açısından diğer bilinen markalardan kat kat ötedeydi zowie bir mouse elinize aldığınızda sanki sizin için üretilmiş hissi yaratıyordu (tabii sizin tutuş şeklinize uyan bir model olacak) ama günümüzde durum nedir bilemem benim için teknolojinin yanında ergonomik olmasının da çok önemi var bu tür ürünler ulaşılabiliyorsa teşhir edilen yerlerde denenip öyle alınmalı hatta malzeme kalitesi olarak bir liste yapmam gerekirse şu şekilde olurdu sanırım

1-zowie (garanti ile pek işin olmaz)
2-corsair (garanti ile pek işin olmaz)
2-logitech (garanti ile işin olur garantisi bitmiş ürünü bile 0 ile değiştirir)
3-steelseries (garanti ile işin olur ürünü 0 ile değiştirir)
4-asus (garanti ile işin olur ürünü 0 ile değiştirir)
5-razer (1-1.5 senede click bozulur tuş bozulur led ışıklar yanmaz kafa bandı soyulur hepsi kullanıcı hatasıdır süründürür)
asusta sorun yaşadım direkt değişti
logitechte kırık mouse'u bile değiştirdiler
razer için de aynısını söyleyeceğim, doğrudan ufacık bir şey için değişim yaptılar

ama corsair... tövbe...

asusta sorun yaşadım direkt değişti
logitechte kırık mouse'u bile değiştirdiler
razer için de aynısını söyleyeceğim, doğrudan ufacık bir şey için değişim yaptılar

ama corsair... tövbe...
corsairdeki sıkıntı türkiyede distribütörün berbat olması yoksa ürünleri kalitesiz değil her markanın ürünü bozulabiliyor
ha sorsan bir daha alır mıyım asla uzun uzadıya thh bekleyecek kadar sabırlı değilim artık

ne kadarlık bir indirim uyguluyor parolapara + iyzico? Ben de mouse almayı düşünüyorum 4-5klara kadar cıkmayı düşünüyordum. Hatta superlight 2x'i tercih etme imkanım var, Sizce superlighta mı yönelmeliyim böyle bir şey alıp geçeyim mi? Uzun süreler kullanmayı düşünüyorum.
Parolapara'dan net 400 geliyor iyzico %10'dan 300 tl gelir, + yeni üyelere 300 tl kampanyası var ama herkese gelmeyebiliyor.
Kalite olarak superlight ile karşılaştırmak mantıksız olur ama garantisi var gaming gen de sorun yaşatmaz 2-3 sene garanti kullanılır.
superlight bence markalı bir ürün olsa da overpriced, kalan paraya manyetik klavyeniz yoksa akko fun 60 max sipariş edersiniz.

Parolapara'dan net 400 geliyor iyzico %10'dan 300 tl gelir, + yeni üyelere 300 tl kampanyası var ama herkese gelmeyebiliyor.
Kalite olarak superlight ile karşılaştırmak mantıksız olur ama garantisi var gaming gen de sorun yaşatmaz 2-3 sene garanti kullanılır.
superlight bence markalı bir ürün olsa da overpriced, kalan paraya manyetik klavyeniz yoksa akko fun 60 max sipariş edersiniz.
apex pro kullanıyorum, yani 4kdan 6klara kadar çıkabilecek olsam ne önerirdiniz?

tartışmaya bende dahil olayım bari :) yaklaşık 5 sene önce ekipman satan piyasanın orta bilinirliği olan bir firmada yönetici konumundaydım bu sebeple bir çok ürünü deneyip fikir edindim günümüzde durumları nedir bilemem ama o zamanlar zowie markası ergonomi ve malzeme kalitesi açısından diğer bilinen markalardan kat kat ötedeydi zowie bir mouse elinize aldığınızda sanki sizin için üretilmiş hissi yaratıyordu (tabii sizin tutuş şeklinize uyan bir model olacak) ama günümüzde durum nedir bilemem benim için teknolojinin yanında ergonomik olmasının da çok önemi var bu tür ürünler ulaşılabiliyorsa teşhir edilen yerlerde denenip öyle alınmalı hatta malzeme kalitesi olarak bir liste yapmam gerekirse şu şekilde olurdu sanırım

1-zowie (garanti ile pek işin olmaz)
2-corsair (garanti ile pek işin olmaz)
2-logitech (garanti ile işin olur garantisi bitmiş ürünü bile 0 ile değiştirir)
3-steelseries (garanti ile işin olur ürünü 0 ile değiştirir)
4-asus (garanti ile işin olur ürünü 0 ile değiştirir)
5-razer (1-1.5 senede click bozulur tuş bozulur led ışıklar yanmaz kafa bandı soyulur hepsi kullanıcı hatasıdır süründürür)
razer konusunda yanlışsın , garanti sürecinde 2 kere deathadder v3 promun scrollu bozuldu , 2 hafta içinde sıfırı ile değişim yapıp verdiler iki seferinde de . Eskiden öyle olabilir ama şu an razerın garanti süreci bence oldukça iyi bi yerde direkt bire bir değişim yapıyolar

garantiyi geç thh ile işim oldu
doğrudur ben kendi deneyimimi satıcı tarafından söyledim dediğim gibi bana geri gelen ürün bazında en az corsair geliyordu ve onlarıda değiştiriyorduk şimdi nasıl bilemiycem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razer konusunda yanlışsın , garanti sürecinde 2 kere deathadder v3 promun scrollu bozuldu , 2 hafta içinde sıfırı ile değişim yapıp verdiler iki seferinde de . Eskiden öyle olabilir ama şu an razerın garanti süreci bence oldukça iyi bi yerde direkt bire bir değişim yapıyolar
benim zamanımda aral ithalattaydı ve rezildi şu an kim getiriyor bilmiyorum ama kim getirirse getirsin ben bu kadar arıza çıkaran ekipman daha görmedim 100 ekipmandan 70 inde tuş led vs sorunu çıkıyordu bezmiştim resmen satarken müşteriye söylüyordum 1.5 sene sonra gelceksin diye bakın sizin bile ekipmanınızda 2 kere sıkıntı çıkmış garanti bittiği anda ekipman çöp olacak çünki razer sürekli arıza veren bir marka

Son düzenleme:
doğrudur ben kendi deneyimimi satıcı tarafından söyledim dediğim gibi bana geri gelen ürün bazında en az corsair geliyordu ve onlarıda değiştiriyorduk şimdi nasıl bilemiycem

benim zamanımda aral ithalattaydı ve rezildi şu an kim getiriyor bilmiyorum ama kim getirirse getirsin ben bu kadar arıza çıkaran ekipman daha görmedim 100 ekipmandan 70 inde tuş led vs sorunu çıkıyordu bezmiştim resmen satarken müşteriye söylüyordum 1.5 sene sonra gelceksin diye bakın sizin bile ekipmanınızda 2 kere sıkıntı çıkmış garanti bittiği anda ekipman çöp olacak çünki razer sürekli arıza veren bir marka
2018 yada 2019da pandemiden önceydi penta teknoloji corsair'in distrübitörü oldu belki uğraşmışsınızdır siz de kendileriyle

Bana denk gelmiş de olabilir benden başka çok insanda duymadım bu sorunu

Bana denk gelmiş de olabilir benden başka çok insanda duymadım bu sorunu
yanlış düşünüyorsun :) kendin bile nette az araştırsan razerın encoder sorunu olduğunu görürsün kendi support sayfalarında bile dünya kadar şikayet var hatta benim dediğim gibi ''ürün değişti değişen üründe bozuldu'' şeklinde yorumlarda var hele zamanında benim şahit olduğum blackwidow klavye faciası varki o efsane klavye sıfır kutusundan bazı tuşların aydınlatması çalışmaz halde bazen de direk tuşların bazıları çift basar halde çıkıyordu bu sorunun bana göre temeli razerın switchleri sanırım switch işini beceremiyorlar aletler performans olarak çok iyi ama ömür olarak çok dayanıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,684
Üyeler
184,477
Son üye
ferhat8634
Geri