Yardım BENZER KASA ve PSU ÖNERİSİ

azizacu

80+
Reaksiyon skoru
38
Dostlar selamlar,

Aşağıdaki parçaları satın aldım ve çoğu elime ulaştı. Şimdi ise kasa arayışları içerisindeyim..

DarkFlash Phantom 650W 80+Br RGB bu kasayı almayı düşünüyorum. İçindeki PSU Markası DARK 650w 80+ Bronze 'imiş sizce psu iyi mi?

Ya da bu kasaya benzer 6 fanlı RGB farklı güzel görünümlü farklı bir kasa öneriniz var mıdır?

Parçalar;

Ekran kartı: Asus ROG STRİX 2070 8GB

RAM: 2x8GB CORSAİR VENGANCE PRO RGB

İşlemci: AMD RYZEN 5 3600X

Anakart: Asus TUF B450-PRO GAMING

SSD: XPG 512 GB RGB -

Içindeki psu hakkında bilgim yok. Bütçe belirt daha iyisini önereyim.

Bütçeni belirtmemişsin fakat sistemine MB511 çok hoş olur.

Bunun yerine mb511 alman çok daha mantikli olur

PSU,
indir.webp

Bencede mb511 daha iyi olur. Onun hava sirkulasyonu daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mb511 görünüşü pek hoşuma gitmedi. Ben biraz estetik bakıyorum :)
Bu kasa iyi ama içindeki PSU c4.
Warcry almayı düşünürsem PSU olmayanlı bir şekilde satın alırım PSU'yu kendim alırım. Yukarıda ki parçalara uyumlu sizce hangi PSU'yu tercih etmeliyim arkadaşlar?

Warcry almayı düşünürsem PSU olmayanlı bir şekilde satın alırım PSU'yu kendim alırım. Yukarıda ki parçalara uyumlu sizce hangi PSU'yu tercih etmeliyim arkadaşlar?
Sharkoon shp 650 v2 öneririm.

Bütçe PSU olmadan max 900

Örnekteki kasayı alırsam PSU olmadan alırım :) teşekkürler. Parçalara uygun hangi PSU marka model önerirsiniz?
FSP Markasına bakabilirsin.

Dostlar selamlar,

Aşağıdaki parçaları satın aldım ve çoğu elime ulaştı. Şimdi ise kasa arayışları içerisindeyim..

DarkFlash Phantom 650W 80+Br RGB bu kasayı almayı düşünüyorum. İçindeki PSU Markası DARK 650w 80+ Bronze 'imiş sizce PSU iyi mi?

Ya da bu kasaya benzer 6 fanlı RGB farklı güzel görünümlü farklı bir kasa öneriniz var mıdır?

Parçalar;

Ekran kartı: Asus ROG STRİX 2070 8GB

RAM: 2x8GB CORSAİR VENGANCE PRO RGB

İşlemci: AMD RYZEN 5 3600X

Anakart: Asus TUF B450-PRO GAMING

SSD: XPG 512 GB RGB -

Kasa DARK GUARDİAN PRO +Psu Aerocool Cylon 600W 80+ RGB li. 1000TL ye senin DarkFlash tan daha kaliteli kasa ve psu hem daha ucuz ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri